Netflix dizisi Bonding'in 2. sezonu olacak mı?

Bonding dizisinin yeni sezonu olacak mı? Detaylar...

Ek iş olarak dominatrikslik yapan New Yorklu bir lisansüstü öğrencisinin lisedeyken en iyi dostu olan gey arkadaşını asistanı olarak tutmasıyla gelişen olayları konu edinen Netflix dizisi "Bonding" 2. sezon onayını aldı.

BONDING DEVAM EDECEK!

Zoe Levin, Brendan Scannell, Micah Stock üçlüsünün başrollerini paylaştığı yapımın yedi bölümden oluşan ilk sezonu 24 Nisan 2019 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu.

20-02/10/bonding-izle.jpg

Yaratıcı Rightor Doyle'un gerçek yaşam deneyimlerinden uyarlanan ve Outfest LA'de Seyirci Ödülü de kazanan dizide Kevin Kane, Stephanie Styles, D'Arcy Carden, Theo Stockman gibi isimler de rol alıyor.

20-02/10/bonding-netflix-1581283075.jpg

Bonding'in yürütücü yapımcı kadrosu Rightor Doyle, Dara Gordon, Jacob Perlin, Nina Soriano, Tom Schembri ve David Sigurani'den oluşuyor.

"Bonding" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin