Netflix dizisi Chambers 2. sezon olacak mı? Karar çıktı!

Doğaüstü gerilim-gizem-korku unsurlarını harmanlayan Netflix dizisi Chambers'ın geleceği belli oldu. Netflix dizi ile devam etmeme kararı aldı ve diziyi resmen iptal etti.

Nisan ayı içinde ilk sezon bölümleriyle Netflix platformundaki yerini alan doğaüstü gerilim-gizem türündeki dizi "Chambers"ın devamı gelmeyecek!

CHAMBERS İPTAL EDİLDİ!

Dijital yayın devi Netflix, Uma Thurman ve Tony Goldwyn'lı dizisini resmen iptal ettiğini duyurdu. Buna göre Chambers 2. sezon olmayacak.

19-06/19/chambers-iptal-edildi.jpg

26 Nisan 2019 tarihinde 10 bölümlük ilk sezonuyla izleyiciyle buluşan yapımın iptal haberi Netflix cephesinden şu açıklamayla duyuruldu:

"Chambers ikinci sezon için geri dönmeyecek. Bize bu hikayeyi getiren yaratıcı ve dizi sorumlusu Leah Rachel'a, diğer yürütücü yapımcılar Super Emotional'dan Alfonso Gomez Rejon, Steve Gaghan; Super Deluxe'tan Winnie Kemp, Wolfgang Hammer ile Jennifer Yale'e müteşekkiriz. Ayrıca yorulmak nedir bilmeyen ekibe, muhteşem oyuncu kadromuza, özellikle Uma Thurman, Tony Goldwyn ve yetenekli genç oyuncumuz Sivan Alyra Rose'a teşekkür ediyoruz."

CHAMBERS NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Netflix iptal-onay kararları konusunda ağırlıklı olarak maliyet ile izleyici/beğeni karşılaştırmasını değerlendirerek bir sonuca varıyor. Dizilerinin genelini çoğunlukla en az 2-3 sezondan sonra sonlandıran Netflix'in ilk sezonun ardından dizilerine yeni sezon onayı verme oranı %80'in üzerinde seyretmekte. Ancak ilk sezonuyla pek ses getiremeyen Chambers tıpkı Everything Sucks, The Get Down, Girlboss ve Gypsy gibi bu yüzdelik dilim içine başarılı şekilde giremeyen yapımlardan biri olarak dizi arşivindeki yerini almış oldu.

19-06/19/chambers-oyuncu-kadrosu.jpg

"CHAMBERS" KONUSU VE KADROSU

Leah Rachel'ın senaryosunu kaleme aldığı Chambers'ın hikayesi; kalp naklinin ardından korkunç hayaller ve şeytani dürtülerin peşini bırakmadığı Sasha Yazzie isimli bir gencin, donörünün gizemli ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmasını konu ediniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Thurman, Goldwyn ve Sivan Alyra Rose'a Lilliya Reid, Nicholas Galitzine, Kyanna Simone Simpson, Lilli Kay, Sarah Mezzanotte ve Griffin Powell-Arcand eşlik ediyorlar.

Steve Gaghan ile birlikte Jennifer Yale, Rachel, Akela Cooper, Wolfgang Hammer, Winnie Kemp ve iki bölüm yönetmenliği üstlenen Alfonso Gomez-Rejon projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Chambers" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin