Netflix dizisi Kozmik Kid 3. ve final sezonu detayları!

Craig McCracken imzalı animasyon dizisi "Kozmik Kid (Kid Cosmic)" geri döndü! 3. ve final sezonuna dair tüm detaylar burada...

The Powerpuff Girls, Foster'ın Hayalî Dostlar Mekânı ve Uzaylı Vander'ın Emmy ödüllü yaratıcısı Craig McCracken imzalı animasyon dizisi "Kozmik Kid (Kid Cosmic)" geri döndü!

KOZMİK KİD FİNAL SEZONUYLA KARŞINIZDA!

Beş kozmik güç taşı bulan bir çocuğun kahraman olma hayallerinin gerçeğe dönüşmesine tanıklık ettiğimiz animasyon dizisinin 3. ve final sezonu bölümleri 03 Şubat 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

İlk sezonu 10, ikinci sezonu 8 bölümden oluşan dizinin 3. sezonu ise toplam 6 bölümden oluşuyor.

Peki, Kid Cosmic'in yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

İzleyiciyi temposu ve heyecanı yüksek yeni serüvenlerin beklediği 3. sezonda; Yerel Kahramanlar, Dünya'nın en büyük koruyucularına dönüşünce Kid'in süper kahramanlık hayalleri gerçek olur. Ancak bu aşırı muhteşem macerada bir terslik mi vardır?

22-02/07/kid-cosmic-3-sezon-konusu.jpeg

KOZMİK KİD 3. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 15 ila 24 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Kozmik Kid ve En Güzel Gün" (15 dk.)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Kozmik Kid ve On Dördüncü Taşın Sırrı" (21 dk.)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Kozmik Kid ve Küresel Komplo" (24 dk.)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Kozmik Kid ve Küçük Kıvılcım" (20 dk.)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Kozmik Kid ve Gezegen Katili" (23 dk.)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Kozmik Kid ve Dünya'daki Büyük Açılış" (24 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Kozmik Kid ve Yerel Kahramanlar devler liginde! Onlar artık Gezegeni Koruma Grubu'na bağlı Küresel Kahramanlar ve ilk görevleri onları bekliyor.

22-02/07/kid-cosmic-dizisi.jpeg

Kozmik Kid'in seslendirme kadrosu Jack Fisher (Kid), Tom Kenny (Chuck), Amanda C. Miller (Jo), Kim Yarbrough (Flo), Keith Ferguson (Papa G), Grey Griffin (Carla/Ramona Flores), Lily Rose Silver (Rosa) ve Fred Tatasciore'den (Tuna Sandwich) oluşurken; projenin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Craig McCracken, Rob Renzetti ve Melissa Cobb gibi isimler yer alıyor.

"Kid Cosmic" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin