Netflix dizisi Stories of a Generation - with Pope Francis'i tanıyalım!

"Bir Neslin Hikâyeleri - Papa Francis ile (Stories of a Generation – with Pope Francis)" 1. sezonuyla yayında! Konusu, fragmanı, bölümleri...

Bir yılı aşan bir süre, dünyanın dört bir tarafında 70 yaş üstü kişilerle çekim ve röportajların yansıması...

"Hayatlarımıza ilham olabilecek hayatlar var!" Netflix'in kitap uyarlaması belgesel dizisi "Bir Neslin Hikâyeleri - Papa Francis ile (Stories of a Generation – with Pope Francis)" 1. sezonuyla yayında!

Martin Scorsese, Jane Goodall ve Papa Francis gibi yaratıcı, aktivist ve rol modellerin hayat tecrübelerini paylaştıkları yapım 4 bölümden oluşuyor.

Bölümler 25 Aralık 2021 Cumartesi tarihinden itibaren izlenebiliyor.

BİR NESLİN HİKAYELERİ - PAPA FRANCIS İLE NASIL BİR YAPIM?

Stories of a Generation – with Pope Francis kendini şöyle tanımlıyor: "70 yaş üstü insanların 18 hikâyesini anlatmak için dünya çapında bir yıldan fazla süren çekimler. Neden? Çünkü kendimize ilham verebilecek hayatlar var..."

Yapımda; 70 yaş üstü ilham verici insanlar, dokunaklı hayat derslerini ve olağanüstü serüvenlerinde dönüm noktası olan tercihlerini samimi ve yürek ısıtan hikâyelerle paylaşıyor.

Loyola Press tarafından yayımlanan 2018 tarihli "Sharing the Wisdom of Time" adlı kitabına dayanan program, Papa'nın kendisi de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından 70'in üzerindeki insanların yaşam deneyimlerini genç film yapımcılarına aktarırken hikâyelerini ortaya koyuyor.

21-12/25/stories-of-a-generation-with-pope-francis.jpeg

"STORIES OF A GENERATION - WITH POPE FRANCIS" BÖLÜMLERİ

Her biri merkezi bir temaya odaklanan ilk sezonun yayınlanan bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Aşk" (49 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Hayal" (46 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Mücadele" (44 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "İş" (45 dk.)

21-12/25/stories-of-a-generation-with-pope-francis-foto.jpeg

Açılış bölümünde; Jane Goodall, Martin Scorsese ve diğerleri sevginin gücü ve yolculuklarına şekil veren derin bağlar üzerine konuşuyor.

Atalarının geçmişi üzerine yeniden düşünen bir kadın, 88 yaşındaki bir paraşütçü, iklim bilimi alanında öncü bir isim, öncü bir sörfçü, bir özgürlük savaşçısının annesi, Vietnam'daki 90 yaşındaki bir ayakkabıcı, Nijeryalı bir sanatçı ve Kudüs'teki ünlü bir şef sonraki bölümlerde tanışacağımız karakterlerden bazıları.

21-12/25/stories-of-a-generation-with-pope-francis-poster-1640434306.jpg

Stand By Me yapımcılığında hazırlanan belgesel dizisinin yönetmen koltuğunda Elias ve Simona Ercolani ikilisi oturuyor.

"Stories Of A Generation with Pope Francis" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin