Netflix dizisi Şüphe Altında: Wesphael Davası ile bilinmeyenler açığa çıkıyor!

Şüphe Altında: Wesphael Davası (Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case)" 1. sezon bölümleri ile Netflix portalına eklendi. Detaylar...

"Hepimizin başarısız ilişkileri olmuştur. Hepimiz partnerimizle kavga etmişizdir. Hepimizin hayatlarımızda zor anlarımız olmuştur. Ama o odada yaşanan bir şey o kadının ölmesine sebep oldu. Ve hikayeyi onun açısından dinlemek istiyorum..."

"ŞÜPHE ALTINDA: WESPHAEL DAVASI" NETFLIX'TE BAŞLADI!

2013 senesinde eşini öldürmekle suçlanan Belçikalı siyasetçi Bernard Wesphael'in büyük yankı uyandıran dava sürecini aktaran belgesel dizisi "Şüphe Altında: Wesphael Davası (Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case)" 1. sezon bölümleri ile Netflix portalına eklendi.

17 Mart 2021 Çarşamba günü platforma eklenen sezon toplam 5 bölümden oluşuyor.

21-03/23/under-suspicion-uncovering-the-wesphael-case.jpg

Sezonun bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Ostend'de İki Gün" (38 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Parmaklıklar Ardında" (37 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Tünelin Ucu" (37 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kurbanı Yargılamak" (34 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Yeni Bir Fail" (34 dakika)

Sezonun açılış bölümü "Ostend'de İki Gün (Two Days in Ostend)"de; Ostend sahiline yapılan bir gezi, Véronique Pirotton'un ünlü bir siyasetçi olan kocasıyla kaldığı otel odasında ölü bulunmasıyla trajik bir hâl alır.

21-03/23/under-suspicion-uncovering-the-wesphael-case-foto.jpg

Georges Huercano & Pascal Vrebos ikilisinin yaratıcısı olduğu yapımın bölümlerinin yönetmen koltuğunda Alain Brunard oturuyor.

"Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin