Netflix Erşan Kuneri Yayın Tarihi Açıklandı! Ne Zaman Geliyor?

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak belli oldu. Dizinin yeni afiş görselleri paylaşıldı ve çok yakında projenin Netflix platformunda yer alacağını göreceğiz. İşte o tarih.

Herkesin eğlenmeye biraz daha ihtiyacı olduğu şu günlerde güzel bir haberle karşınızdayız. Cem Yılmaz’ın en az filmleri kadar merak edilen yeni dizisi Erşan Kuneri’nin yayın tarihi açıklandı. Aslında dizinin çekimleri çoktan başlamıştı ama Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak bir türlü bilmiyorduk.

Bu konuda beklenen haber ise doğrudan Netflix cephesinden geldi. Yeni dizinin afişi paylaşıldı. Afiş ile beraber yayın tarihi konusunda da açıklama gelmiş oldu. Açıkçası sadece afiş bile ne derece eğlenceli bir dizinin bizi beklediğini net olarak gösteriyor desek yeridir.

Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix tarafından paylaşılan afiş görsellerine göre dizinin yayını 13 Mayıs tarihinde yapılacak.

13 Mayıs 2022 tarihinde dizi gelecek ve ilk sezon 8 bölümden oluşacak. Durum komedisi türünde olacağı da bilinen serinin bölümleri konusunda da bazı bilgiler mevcut. Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap verdiğimize göre dilerseniz geçelim dizinin yeni detaylarına.

22-04/15/ersan-kuneri-ne-zaman-yayinlanacak-2.jpg

Erşan Kuneri Dizisi için Neler Biliyoruz?

Yukarıda da söylediğimiz gibi yeni dizi için ilk sezonun 8 bölümden oluşması bekleniyor. Her bölüm için 45-50 dakikalık sürelerin olacağı da söylenmekte.

Böyle bakacak olursak yaklaşık 6 saatlik bir dizi olacak. Tabii ki şu an için devam sezonu olacak mı olmayacak mı bilemiyoruz.

22-04/15/ersan-kuneri-ne-zaman-yayinlanacak.jpg

Erşan Kuneri Konusu ve Oyuncuları Hakkında Neler Biliyoruz?

Daha önce GORA ve Arif V 2016 yapımlarında gördüğümüz Erşan Kuneri karakterinin hikayesini izleyeceğiz. Erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri, sektörünü değiştirmek için adım atacak ve bambaşka bir macera karşımıza çıkacak. 1980’li yılların başlarında geçecek olan hikayede şimdiden etkileyici gözüküyor.

Peki dizide yer alan oyunlar kimler olacak? Adeta yıldızlar kadrosu diyebiliriz. Hemen aşağıya başrol oyuncuları için kısa bir liste ekleyeceğiz.

  • Cem Yılmaz
  • Zafer Algöz
  • Merve Dizdar
  • Ezgi Mola
  • Nilperi Şahinkaya
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Çağlar Çorumlu
  • Bülent Şakrak

Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak artık biliyoruz. Cem Yılmaz’ın belki filmlerinden daha çok merak edilen bu yeni dizi projesi nasıl geri dönüşler alacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin