Netflix filmi Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak ile farklı bir deneyim!

Uzay macerası temalı hibrit animasyon filmi "Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak (Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı ve tüm detayları yazımızda...

Oscar adayı Richard Linklater'ın elinden çıkan bir uzay macerası...

Sadece Linklater'ın anlatabileceği bir yetişkinlik hikâyesi... Uzay macerası temalı hibrit animasyon filmi "Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak (Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Linklater'ın (Çocukluk) kendi çocukluğundan esinlenerek kaleme alıp yönettiği fiim 01 Nisan 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

APOLLO 10 1/2: UZAY ÇAĞINDA ÇOCUK OLMAK NASIL BİR YAPIM?

1 saat 38 dakika süreli film; bir adamın, 1969 yılında Houston'da 10 yaşında bir oğlan olarak yaşadığı anıları paylaşması ve nostaljik hikâyelerle aya yolculuğun fantastik öyküsünü harmanlamasını konu ediniyor.

Apollo 10 1/2: Uzay Çağında Çocuk Olmak, 1969 yazında gerçekleşen ilk Ay'a iniş görevinin hikâyesini iç içe geçen iki bakış açısından aktarıyor. Film, bu zafer anını hem astronot ve görev kontrol ekibinin hem de Teksas'ın Houston şehrinde büyüyen ve galaksiler arası seyahat hayalleri kuran bir çocuğun gözünden anlatıyor.

Apollo 10 ½: Uzay Çağında Çocuk Olmak, 1960'lardaki Amerikan yaşam tarzını hem bir yetişkinliğe geçiş öyküsü, hem toplum eleştirisi hem de dünya dışı bir macera eşliğinde ekranlara taşıyor.

22-04/03/apollo-10-1-2-a-space-age-childhood-poster.jpg

"APOLLO 10 1/2: UZAY ÇAĞINDA ÇOCUK OLMAK" KADROSU

Yapımın kadrosunda Glen Powell, Zachary Levi ve Jack Black ile birlikte Josh Wiggins, Lee Eddy, Bill Wise, Natalie L'Amoreaux, Jessica Brynn Cohen, Sam Chipman, Danielle Guilbot gibi isimler yer alıyor.

22-04/03/apollo-10-1-2-a-space-age-childhood-izle.jpeg

Minnow Mountain, Submarine, Detour Filmproduction, Netflix Animation & Soundcrafter iş birliğiyle hazırlanan filmin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin