Netflix filmi Nijerya Usulü'yü tanıyalım! Konusu, fragmanı

Nijerya yapımı romantik komedi filmi "Nijerya Usulü (A Naija Christmas)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

Bu Noel, bir annenin üç oğlundan tek bir dileği var...

Nollywood'un saygın emektarı Rachel Oniga'nın kadın aile reisi rolünde güçlü ve bolca güldüren bir oyunculuk sergilediği Nijerya yapımı romantik komedi filmi "Nijerya Usulü (A Naija Christmas)" izleyiciyle buluştu.

2 saat 1 dakika süreye sahip yapım 16 Aralık 2021 Perşembe tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

"NİJERYA USULÜ" KONUSU

Kunle Afolayan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Nijerya Usulü'nün konusuna bakacak olursak;

A Naija Christmas'ın hikâyesi; bir annenin Noel dileğinin ve beraberinde getirdiği büyük ödülün, oğulları arasında kıran kırana bir rekabet başlatmasını konu ediniyor.

Annenin ödül için yemek esnasında oğullarına yaptığı açıklama şöyle: "Aranızdan evlenip yuva kuran ilk kişinin bu evi almasına karar verdim."

Oğullardan hangisi Noel'e kadar müstakbel eşini anne ile tanıştırıp aileye dahil ederse, aile evini miras olarak alacaktır.

21-12/17/a-naija-christmas-afis.jpeg

"NİJERYA USULÜ" OYUNCULARI

Yapımın oyuncu kadrosu Rachel Oniga, Kunle Remi, Segilola Ogidan, Efa Iwara, Linda Osifo, Abayomi Alvin, Mercy Johnson Okojie, Ade Laoye, Carol King, Lateef Adedimeji, Uzoamaka Aniunoh ve Jude Chukwuka'dan oluşuyor.

21-12/17/a-naija-christmas-izle.jpeg

A Naija Christmas fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"A Naija Christmas" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin