Netflix gençlik dizisi Back to 15'i tanıyalım! Zaman yolculuğuna hazır mısınız?

Brezilya yapımı gençlik dizisi "Back to 15" 1. sezonuyla Netflix platformunda yayına girdi. De Volta aos 15 konusu, fragmanı, oyuncuları, bölüm ve çekim bilgileri burada...

Maisa 15 yaşındaki Anita ve Camila Queiroz 30 yaşındaki Anita... Ve elbette 2000'li yıllara giden bu yolculukta kafa karışıklığı ve bir sürü keşif eksik olmayacak!

Bruna Vieira'nın 2013 yılında yayımlanan De volta aos quinze isimli romanından ekrana uyarlanan Brezilya yapımı gençlik dizisi "Back to 15" 1. sezonuyla 25 Şubat 2022 Cuma tarihinde Netflix platformunda yayına girdi.

Orijinal ismi "De Volta aos 15" olan yapımın ilk sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor. Sezonun bölüm süreleri 35 ila 40 dakika arasında değişiyor.

BACK TO 15 NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Maisa (Double Dad), Klara Castanho (Görünmez Bir Kızın İtirafları), Camila Queiroz ve João Guilherme'yi başrollerde izlediğimiz dizinin konusuna bakacak olursak;

Hayatından memnun olmayan 30 yaşındaki Anita yanlışlıkla 15 yaşına geri dönmenin yolunu keşfeder. Acaba kendi ve sevdiklerinin kaderini baştan yazabilecek midir? Ancak herkesin hayatına karışmaya başlayan Anita, düzeltilmesi gereken tek hayatın kendi hayatı olduğunu anlamaya başlayacaktır.

Kız kardeşinin düğünü için memleketine dönen Anita yanlışlıkla zamanda geri gittikten sonra kendini lisenin ilk gününde bulur ve olaylar gelişir.

22-02/25/back-to-15-poster.jpeg

"BACK TO 15" OYUNCULARI

De Volta aos 15'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Maisa Silva (Genç Anita)
- Camila Queiroz (Yetişkin Anita)
- Klara Castanho (Carol)
- João Guilherme (Fabrício)
- Caio Cabral (Genç Henrique)
- Antonio Carrara (Joel)
- Pedro Vinícius (César)
- Breno Ferreira (Yetişkin Henrique)
- Amanda de Azevedo (Luiza)
- Luciana Braga (Vânia)

Dizinin yaratıcısı Janaína Tokitaka'ya yazar ekibinde Renata Kochen, Alice Marcone ve Bryan Ruffo eşlik ediyor.

Glaz Entretenimento yapımcılığında hazırlanan Back to 15'in yönetmen koltuğu ise Vivianne Jundi ve Dainara Toffoli ikilisine emanet edildi.

22-02/25/back-to-15-netflix.jpeg

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Brezilya'da São Paulo ve Bananal, Fransa'da Paris'te gerçekleştirilen dizinin 1. sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-02/25/back-to-15-2-poster.jpeg

"De Volta aos 15" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin