Netflix gizem-gerilim dizisi Pieces of Her hakkında bilmeniz gerekenler!

Hayatınız hakkında bildiğinizi sandığınız her şey yalan olsaydı ne yapardınız? Big Little Lies ve The Undoing'in yapımcılarının elinden çıkan roman uyarlaması "Pieces of Her" 1. sezon konusu, fragmanı, oyuncuları, bölüm ve çekim bilgileri...

Hayatınız hakkında bildiğinizi sandığınız her şey yalan olsaydı ne yapardınız?

New York Times'ın çok satanlar listesindeki Karin Slaughter romanından uyarlanan, Big Little Lies ve The Undoing'in yapımcılarının elinden çıkan "Pieces of Her" dizisi Netflix platformunda 1. sezonuyla yerini aldı.

Nefes kesen bir gerilim dizisi olarak nitelendirilen Pieces of Her'ün ilk sezonu toplam 8 bölümden oluşuyor. Bölüm süreleri 43 ila 62 dakika arasında değişiyor.

PIECES OF HER NASIL BİR DİZİ?

Emmy ödüllü Toni Collette ve Bella Heathcote'nin başrollerde yer aldığı ve 04 Mart 2022 Cuma tarihinden izlenebilen dizinin konusuna bakacak olursak;

Dizi kısaca; bir kadının, yaşadığı küçük kasabadaki vahşi bir saldırının gizli tehlikeleri ve ölümcül sırları açığa çıkarmasıyla annesinin karanlık geçmişine dair parçaları birleştirmeye başlamasını konu ediniyor.

Charlotte Stoudt'ın uyarlama senaryoyu kaleme aldığı dizinin açılış bölümünde; Andy'nin 30. doğum günü yemeği, şoke edici bir şiddet eylemiyle yarıda kesilirken; annesinin saldırgana verdiği müthiş tepki büyük ilgi görünce yeni bir tehdit ortaya çıkıyor.

22-03/05/pieces-of-her-izle.jpeg

"PIECES OF HER" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

- Toni Collette (Laura Oliver)
- Bella Heathcote (Andy Oliver)
- Jessica Barden (Jane)
- Joe Dempsie (Nick)
- Omari Hardwick (Gordon Oliver)
- Jacob Scipio (Michael Vargas)
- David Wenham (Jasper Queller)
- Gil Birmingham (Charlie Bass)
- Terry O'Quinn (Martin Queller)
- Calum Worthy (Jasper)
- Nicholas Burton (Andrew Queller)

22-03/05/pieces-of-her-afis.jpeg

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Endeavor Content & Made Up Stories iş birliğiyle hazırlanan Pieces of Her'ün çekimleri Avustralya'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirildi.

Tüm bölümlerinin yönetmen koltuğu Minkie Spiro'ya emanet edilen dizinin Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Pieces of Her" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin