Netflix İspanyol suç-aksiyon dizisi Entrevías nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Netflix'in İspanya yapımı suç-aksiyon dizisi "Entrevías (Wrong Side of the Tracks)" 1. sezon bölümleriyle yayında! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Burası sıradan bir mahalleydi ama mahvolmasına izin verip uyuşturucu satan, dairelerimize çöken ve iş yerlerimizi yok eden pisliklerle doldurdun..."

ENTREVIAS 1. SEZONUYLA NETFLIX'E GELDİ!

Netflix'in İspanya yapımı suç-aksiyon dizisi "Entrevías (Wrong Side of the Tracks)" 1. sezon bölümleriyle yayında!

İlk sezon bölümleri İspanya'da Telecinco'da geçtiğimiz aylarda yayınlanan dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu 20 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

ENTREVIAS NASIL BİR DİZİ?

Entrevías dizisi kısaca; mahallesini ele geçiren uyuşturucu satıcılarının henüz 17 yaşında olan torununa da musallat olunca sabrı taşan bir savaş gazisinin, sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar vermesini konu ediniyor.

22-05/22/entrevias-foto.jpeg

Sert, gerçekçi ve sürükleyici bir dizi olarak nitelendirilen Wrong Side of the Tracks'ın, süreleri 70 ila 80 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Eski kafalı bir pislik" (80 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Bozuk radyolar" (70 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Isırık" (71 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Halının altına süpürülenler" (72 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Kocamış köpek oynamayı öğrenemez" (71 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Hırsızın malını çalan..." (72 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Robin Hood" (72 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Son tren" (75 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; mahallesine sızan uyuşturucu satıcılarından nefret eden öfkeli bir savaş gazisi Tirso'nun, çete tarafından baştan çıkarılan genç yaştaki torununu yola getirmek için harekete geçmesine; ardından Irene'nin dayak yemiş bir hâlde eve gelmesinin ardından adaleti sağlamak için kolları sıvamasına tanıklık ediyoruz.

David Bermejo'nun yaratıcısı olduğu Entrevías'ın oyuncu kadrosu José Coronado (Tirso Abantos), Luis Zahera (Ezequiel), Nona Sobo (Irene), Felipe Londoño (Nelson), Laura Ramos (Gladys), Manolo Caro (Sanchís), Manuel Tallafé (Pepe), Itziar Atienza (Amanda), María de Nati (Nata), Franky Martín (Sandro), Raúl Sanz (Diego), María Molins (Jimena Abantos), Miguel Ángel Jiménez'den (Santi Abantos) oluşuyor.

22-05/22/entrevias-poster.jpeg

ENTREVIAS 2. SEZON GELECEK!

Dizinin yine 8 bölümden oluşan ikinci sezonunun İspanya'daki yayını geçtiğimiz günlerde sonlandı. Ancak ikinci sezon bölümlerinin Netflix'e ne zaman geleceği şimdilik belirsiz.

"Entrevías" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin