Netflix Meksika yapımı Grumpy Christmas'ı tanıyalım! Konusu ne?

Un Padre No Tan Padre'nin devam filmi "Böyle Noel Olmaz (Grumpy Christmas)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

"Nasıl kutladığımız önemli değil. Hindi ya da romito olabilir. Tek önemli olan birlikte olmamız..."

"BÖYLE NOEL OLMAZ" YAYINDA!

Meksika yapımı 2016 hit komedisi Un Padre No Tan Padre'nin devam filmi "Böyle Noel Olmaz (Grumpy Christmas)" Netflix'te yayınlandı.

Orijinal ismi "Una navidad no tan padre" olan yapım 21 Aralık 2021 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

Raúl Martínez'in (Un padre no tan padre, El Mesero) yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki filmin süresi 1 saat 27 dakika.

BÖYLE NOEL OLMAZ NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Peki, Böyle Noel Olmaz'da izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Film kısaca; ailece çıkılan bir seyahatin, Don Servando ile Alma'nın teyzesi Doña Alicia'nın Noel'i nasıl kutlayacaklarına dair kıyasıya bir rekabete girişmesiyle çılgın bir hâl almasını konu ediniyor.

21-12/27/grumpy-christmas-poster.jpeg

Héctor Bonilla ve Jacqueline Bracamontes'e Angélica María'nın da katıldığı Grumpy Christmas'ın oyuncu kadrosunda Benny Ibarra, Renata Notni, Juan Pablo de Santiago, José Carlos Ruiz, Tina Romero, Tim Ross, Tina French, Eduardo Tanús, Danniel García Liz, Yulian Díaz, Natalia Subtil gibi isimler de yer alıyor.

21-12/27/grumpy-christmas-foto.jpeg

Böyle Noel Olmaz'ın yazar ekibi ise Alberto Bremer, Eduardo Donjuan ve Pedro González'den oluşuyor.

21-12/27/grumpy-christmas-foto-3.jpeg

"Una navidad no tan padre" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin