Netflix mini dizisi Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü'nü tanıyalım!

Bilgilendirici ve esprili mini dizi "Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü (The G Word with Adam Conover)" Netflix'te yayına girdi. Konusu ne?

Komedi-belgesel karışımı bir dizi...

Baş yapımcı Barack Obama imzalı bilgilendirici ve esprili mini dizi "Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü (The G Word with Adam Conover)" Netflix'te yayına girdi.

Sunuculuğunu Adam Conover'ın (Adam Ruins Everything) üstlendiği yapım, 19 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

Mini dizi toplam 6 bölümden oluşuyor.

ADAM CONOVER İLE SİYASETİN KİRLİ YÜZÜ NASIL BİR YAPIM?

Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü; hoşumuza gitse de gitmese de devletin hayatımızda önemli bir yer tuttuğunu hatırlatırken; Adam Conover, bu kurumun zaferlerini, yenilgilerini ve onu nasıl değiştirebileceğimizi sorguluyor.

Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü ABD hükûmetinin, en basit şeylerden tutun da hayatımızda çığır açan değişikliklere kadar gündelik yaşamı nasıl şaşırtıcı şekillerde etkilediğinin perde arkasını gösteriyor.

Büyük Açık: Kıyamet Çarkının İçinde, Moneyball kitaplarının da yazarı olan popüler yazar Michael Lewis'in The Fifth Risk: Undoing Democracy isimli kitabından uyarlanan Adam Conover ile Siyasetin Kirli Yüzü'nün yapımcılığını Higher Ground'un yanı sıra Fair Point'den Adam Conover, Jon Cohen ve Jon Wolf üstleniyor.

22-05/23/the-g-word-with-adam-conover-foto.jpeg

"ADAM CONOVER İLE SİYASETİN KİRLİ YÜZÜ" BÖLÜM REHBERİ

Dizinin bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: Gıda: Adam, Birleşik Devletler Tarım Bakanlığı'nın Amerika'nın gıda sisteminde yaptığı köklü değişiklikleri araştırıyor. Cargill'in et işleme fabrikasını ziyaret ederek orada, yediğimiz etleri, yemeye uygun hâle getiren kahraman işçilerle tanışıyor. Sonra da devletin gıda politikalarının, aşırı kilolu ve sağlıksız olmamıza ve peynir dolgulu pizza kenarının ortaya çıkmasına yol açmasını keşfe çıkıyor.

- 1. Sezon 2. Bölüm: Hava Durumu: Bugün hava nasıl? Bu sorunun cevabı hayati bir öneme sahip olabilir. Adam, devletin hava tahminini nasıl yaptığını gözlemlemek için bir Fırtına Avcısı uçağına biniyor ve bu hayati önemdeki kamu görevinin karanlık kurumsal çıkarlar uğruna nasıl baltalandığını ortaya çıkarıyor.

- 1. Sezon 3. Bölüm: Para: Adam, devletin banka kurtarma paketlerinden teşvik desteklerine kadar birçok farklı yöntemle, bankadaki paramızı nasıl güvenceye al(ma)dığını; zenginlerin ihtiyaçlarına öncelik vererek orta sınıfı nasıl zor durumda bıraktığını gözler önüne seriyor.

- 1. Sezon 4. Bölüm: Gelecek: "Hey, Siri! GPS'i, drone'ları, robot süpürge Roomba'yı ve seni kim yarattı?" "Geleceğin inanılmaz (ve korkutucu) teknolojik gelişmelerinden sorumlu gizli bir askerî savunma kurumu."

22-05/23/the-g-word-with-adam-conover-izle.jpeg

- 1. Sezon 5. Bölüm: Hastalıklar: Adam ABD hükûmetinin, çok sayıda insanın ölümüne yol açan sıtma ve çocuk felci gibi hastalıkları nasıl ortadan kaldırdığını inceliyor ve Ulusal Sağlık Enstitüleri'nde (NIH), Orak Hücreli Anemi hastalığının tedavisi üzerinde çalışan muhteşem bilim insanlarıyla tanışıyor. Sonra da devletin COVID-19'la mücadelede neden ve nasıl çuvalladığını araştırıyor.

- 1. Sezon 6. Bölüm: Değişim: Hayal kırıklığına uğrayan Adam, bu koca devleti değiştirmenin gerçekten mümkün olup olmadığını anlamak için Başkan Barack Obama'yı ziyaret ediyor ve yerel yönetimlerin, pek çoğumuzun düşündüğünden çok daha güçlü olduğunu öğreniyor. Philadelphia'ya giderek, orada bir grup vatandaşın kendi yerel yönetimlerini daha iyiye götürmek için verdiği ilham veren mücadeleye tanıklık ediyor.

"The G Word with Adam Conover" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin