Netflix mini dizisi Élite Öyküler: Phillipe, Caye ve Felipe yayında! Konusu, fragmanı

İspanyol popüler gençlik dizisi "Élite"in yeni kısa öyküleri yayınlanmaya başladı. "Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (Élite Öyküler: Phillipe, Caye ve Felipe)" izleyiciyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Üç bölümde üç kısa hikâye...

Geçtiğimiz haftalarda 6. sezon onayını alan İspanya yapımı popüler gençlik dizisi "Elite"in yeni kısa öyküleri yayınlanmaya başladı.

Dizinin yeni sezon onayı açıklanırken 15 Aralık'ta Phillipe, Caye, & Felipe; 20 Aralık'ta Samuel & Omar ve 23 Aralık'ta Patrick temalı kısa öykülerin geleceği duyurulmuştu.

Ve 15 Aralık 2021 Çarşamba itibarıyla "Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (Élite Öyküler: Phillipe, Caye ve Felipe)" izleyiciyle buluştu.

"ELITE SHORT STORIES: PHILLIPE, CAYE, FELIPE" KONUSU

Georgina Amorós, Claudia Salas, Pol Granch üçlüsünün başrolleri paylaştığı yeni serinin konusuna bakacak olursak;

Élite Öyküler: Phillipe, Caye ve Felipe'de; Cayetana yeni arkadaşı Felipe'nin yardımıyla eski erkek arkadaşını unutmaya çalışırken prens yeniden hayatına giriyor.

21-12/15/elite-historias-breves-2-phillipe-caye-felipe-poster.jpeg

10 dakikalık ilk kısımda; Rebe ile giysi bağışı yapan Cayetana yeni bir arkadaş edinir ve Noel için gönüllü olarak dikiş dikmeyi teklif eder.

15 dakika süreli ikinci kısımda; Phillipe'in cömert bağışı Cayetana'yı gafil avlar ve Felipe'den akşam yemeği karşılığında kendisine bir iyilik yapmasını ister.

Serinin 17 dakikalık son kısmında ise Cayetana, eski sevgilisiyle yüzleşir. Yüzleşme sırasında Cayetana'ya olan duygularını söyleyen Phillipe ondan kendisini affedip affedemeyeceğini düşünmesini ister.

21-12/15/elite-historias-breves-2-phillipe-caye-felipe-foto.jpeg

Carlos Montero & Darío Madrona ikilisinin yaratıcısı olduğu Élite Öyküler: Phillipe, Caye ve Felipe'nin oyuncu kadrosu Georgina Amorós, Claudia Salas, Pol Granch, Rachel Lascar, Celia Sastre, Àlex Monner'den oluşuyor.

"Élite Historias Breves 2: Phillipe Caye Felipe" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin