Netflix Natasha Lyonne'lu komedi dizisine resmi onayı verdi!

Natasha Lyonne, Leslye Headland ve Amy Poehler'ın içinde bulunduğu ve henüz ismi netleşmeyen komedi dizisi, Netflix'ten doğrudan sezon onayını kaptı.

Volkan Küçükel
21 Eylül 2017 - 02:09
Gündem

Hemen her gün yeni bir dizi projesiyle gündeme gelen popüler online yayın platformu Netflix'ten yeni bir komedi dizisi daha geliyor.

NETFLIX'TEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ DUYURUSU

Netflix; arkasında Natasha Lyonne (Orange Is the New Black), Leslye Headland (Bachelorette, Sleeping with Other People) ve Amy Poehler'ın bulunduğu ve henüz ismi netleşmeyen komedi dizisine doğrudan sezon onayını verdiğini duyurdu.

17-09/21/natasha-lyonne.jpg

DİZİNİN HİKAYESİ

Natasha Lyonne'un oyuncu olarak da yer alacağı ve ilk sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Geliştirme aşamasında Russian Doll ismi kullanılan dizinin hikayesi; bir New York gecesinde kaçması pek mümkün görünmeyen karmaşık bir partide onur konuğu olarak yer alan genç bir kadın Nadia (Lyonne) üzerine odaklanıyor.

Netflix'ten gelen bu kısa hikaye metnine bakıldığında akıllara sekiz bölümlük hikayenin bir gece içinde bir partide geçip geçmeyeceği ya da Lyonne'un karakterinin kaçmak istediği bir partide neden onurlandırıldığı gibi sorular geliyor.

Leslye Headland pilot bölüm senaryosunu kaleme alırken; Lyonne ile birlikte dizinin senarist ekibini oluşturacaklar.

Netflix Orijinal İçerik Başkan Yardımcısı Cindy Holland yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Natasha'nın mizahı, insanlığı ve derinliği Orange Is the New Black ile dünya genelinde izleyicilerle bağ kurdu. Bu yeni dizi ile birlikte Natasha, Leslye ve Amy üçlüsü izleyicilerin gülümseyecekleri kadar varsayımlarda da bulunacakları eşsiz ve iddialı bir komedi formatı yaratıyor."

17-09/21/netflix-dizi.jpg

Universal Television, Paper Kite Productions, JAX Media ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan diziyle ilgili Lyonne ise şu ifadeleri kullandı: "Son derece ışıltılı Leslye Headland, altın kalpli Amy Poehler ve 80'li yıllardan beri aradığım sığınabileceğim liman olan Netflix ile birlikte bu işe girişmekten dolayı çok heyecanlıyım. Bu kadınlar benim kahramanlarım ve orijinallik ile yaratıcılığı teşvik eden bir şirkette onlarla çalışmak önemli bir heyecan!"

Henüz prömiyer tarihi belli olmayan dizi, Netflix ile 190'dan fazla ülkede izleyicilerle buluşacak.

17-09/21/komedi-netflix.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin