Netflix romantik gençlik filmi Yol Arkadaşım nasıl bir yapım? Bilinmesi gerekenler!

Sarah Dessen'ın çok satan romanından uyarlanan Netflix gençlik-romantizm filmi "Yol Arkadaşım (Along for the Ride)" yayında! Konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

"Bu, hayatımın geri kalanına başlamadan önce kim olmak istediğimi anlamak için bir şans..."

Bir değişiklik yap, şansını dene, kendini bul! Sarah Dessen'ın çok satan romanından uyarlanan Netflix gençlik-romantizm filmi "Yol Arkadaşım (Along for the Ride)" yayına girdi.

Sofia Alvarez'in (Sevdiğim Tüm Erkeklere) senarist-yönetmenliğini üstlendiği 1 saat 47 dakika süreli yapım, 06 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

YOL ARKADAŞIM NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Yol Arkadaşım kısaca; çalışkan Auden'in, üniversiteye girmeden önceki yaz gizemli biri olan Eli ile tanışmasını ve geceleri Eli ile atıldıkları maceralarla, es geçtiği o kaygısız gençliği yaşama fırsatı bulmasını konu ediniyor.

Auden, üniversiteye başlamadan önceki son yaz tatilinde, kendisi gibi uykusuzluk çeken Eli ile tanışır. İkili, gece olup da Colby adlı sahil kasabasının sakinleri uykuya daldığında maceralara atılır. Bu sayede Auden, daha önce arzuladığının farkında olmadığı eğlenceli ve kaygısız bir gençliği deneyimleme şansı elde eder.

Filmin detaylı özeti ise şu şekilde:

Auden üniversiteye başlamadan önceki son yaz tatilini güzel bir sahil kasabası olan Colby'de geçirmektedir. Diğer tüm gençler sahilde eğlenirken yalnızlığı seven Auden, herkes uykudayken sokaklarda aylak aylak gezinir. Fakat kendisi gibi uykusuzluk çeken, gizemli ve çekici Eli ile tanışınca her şey değişir.

Geceler boyunca atıldıkları maceralarda Eli, Auden'ı çocukluk hayallerinin peşine düşmeye davet eder. Aralarındaki bağ giderek kuvvetlendikçe ve birbirlerine hayatı dolu dolu yaşamayı göstermeye başlamışken, neden gölgeler içinde yaşamakla yetindikleri meselesiyle yüzleşirler.

22-05/10/yol-arkadasim-foto.jpeg

Emma Pasarow ve Belmont Cameli'nin Auden ve Eli karakterlerine hayat verdiği Yol Arkadaşım'da ayrıca Kate Bosworth (Heidi), Dermot Mulroney (Robert), Andie MacDowell (Victoria), Laura Kariuki (Maggie), Genevieve Hannelius (Leah), Samia Finnerty (Esther), Paul Karmiryan (Adam), Marcus Scribner (Wallace), Ricardo Hurtado (Jake) gibi isimler rol alıyor.

22-05/10/yol-arkadasim-oyunculari.jpeg

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Screen Arcade yapımcılığında hazırlanan filmin çekimleri ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde Wilmington, Kure Beach ve Oak Island bölgelerinde gerçekleştirildi.

"Along for the Ride" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin