Netflix serisi Canine Intervention ile hem insanların hem köpeklerin yaşamı değişiyor!

"Köpeğin ve insanın hayatını değiştirmek, uyum yaratmak... Hayatımın işi bu..." Dünyaca ünlü Oaklandlı köpek eğitmeni Jas Leverette'i bizlere tanıtan "Canine Intervention (Cali K9: Köpek Terapistleri)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Detaylar...

"Adım Jas Leverette. Profesyonel köpek eğitmeniyim. Köpek eğitim sistemim dünyaca bilinir. Dışlanmış köpekleri eğitirim. Her köpek rahat olunca mutlu olabilir. Köpeğin ve insanın hayatını değiştirmek, uyum yaratmak... Hayatımın işi bu..."

CALI K9: KÖPEK TERAPİSTLERİ 1. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

Kaliforniya'daki en iyi köpek eğitim tesislerinden birini işleten dünyaca ünlü Oaklandlı köpek eğitmeni Jas Leverette'i bizlere tanıtan "Canine Intervention (Cali K9: Köpek Terapistleri)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Serinin 6 bölümlük ilk sezonu 24 Şubat 2021 Çarşamba gününden itibaren Netflix abonelerine sunuldu.

21-02/25/canine-intervention-foto.jpg

CANINE INTERVENTION NASIL BİR YAPIM?

Cali K9'dan Jas Leverette'e göre düzeltilemeyecek hiçbir köpek, hiçbir cins ve davranış yoktur. Dizinin her bir bölümünde, Oaklandlı köpek eğitmeninin eşsiz yöntemlerini ve tekniklerini kullanarak çok çeşitli köpek ve sahipleriyle uğraşmasına tanıklık ediyoruz.

Serinin bölümlerinde karşımıza boksör Andre Berto, NFL oyuncusu Marshawn Lynch, komedyen Kevin Hart ve basketbol oyuncusu Steph Curry gibi sürpriz isimler çıkıyor.

Yapımın süreleri 24 ile 36 dakika arasında değişiklik gösteren 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Lady Macbeth" (35 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Diesel" (35 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Nino" (24 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Heaven" (30 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Blue" (30 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Kayıp ve Buluntu Köpekler" (36 dakika)

Sezonun açılış bölümü Lady Macbeth'te; eskiden sokakta yaşayan üç bacaklı bir pitbull'un, şimdi yeni sahibinin arkadaşlarına karşı saldırgan davranmasına çözüm aranıyor. Acaba yoğun bir eğitim ona ikinci bir şans tanıyabilecek mi?

21-02/25/canine-intervention-1614202128.jpg

Diğer köpek eğitim serilerinden farklı yönüyle dikkat çeken Canine Intervention'ın bölümlerinin yönetmen koltuğunda Elise Duran oturuyor.

"Canine Intervention" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin