Netflix yapımı Düşüş: Boeing Davası ile uçak kazaları aydınlanıyor! Konusu, fragmanı

İki tarihi uçak kazası ve 346 ölüm... Düşüş: Boeing Davası (Downfall: The Case Against Boeing)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı ve tüm detayları burada...

"Saati tam hatırlamıyorum. Sabahın erken saatleriydi. Kocam uçuş bavulunu hazırladı. Yemek yedik. Uçuşuna gitmeden önceki normal rutinimizdi. Birkaç saat sonra bir meslektaşından telefon geldi: Kocanın uçağını bulamıyoruz..."

DÜŞÜŞ: BOEING DAVASI NETFLİX'TE YAYINLANDI!

Emmy ödüllü ve Oscar adayı Rory Kennedy'nin (Last Days in Vietnam) yönettiği ve çok uluslu bir Amerikan havacılık şirketi olan Boeing'i mercek altına alan belgesel film "Düşüş: Boeing Davası (Downfall: The Case Against Boeing)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Brian Grazer ve Ron Howard'ın imzasını taşıyan yapım 18 Şubat 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

"DOWNFALL: THE CASE AGAINST BOEING" KONUSU

Peki, 1 saat 29 dakika süreli yapımda izleyiciyi ne gibi bir konu bekliyor?

Düşüş: Boeing Davası'nda; araştırmacılar Boeing'in kârı güvenliğin önüne koymasının birkaç ay içinde art arda yaşanan iki korkunç kazaya katkıda bulunmuş olabileceği iddiasını detaylı bir şekilde inceliyor.

İkonik bir şirket ve onun trajik başarısızlıkları hakkında hararetli bir soruşturma olarak nitelendirilebilecek Downfall: The Case Against Boeing; Wall Street'in etkisinin ve Boeing'in çökmekte olan iç kültürünün iki tarihi uçak kazası, 346 ölüm ve şok edici bir örtbas ile nasıl sonuçlandığını ortaya koyuyor.

22-02/19/downfall-the-case-against-boeing-afis.jpeg

Yapım; Lion Air kaptanının karısı, yolcuların aile üyeleri ve eski Boeing çalışanları da dahil olmak üzere tüm haberlerde kaybolan veya soyutlanan görüşmecileri içeriyor.

Imagine Documentaries & Moxie Films iş birliğiyle hazırlanan belgeselin yazar ekibi Mark Bailey ve Keven McAlester'den oluşuyor.

22-02/19/downfall-the-case-against-boeing-poster.jpeg

Düşüş: Boeing Davası'nın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Downfall: The Case Against Boeing" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin