Netflix yeni anime dizisi Pacific Rim için hazırlıklara başladı!

Netflix'ten yepyeni bir anime serisi geliyor! Pacific Rim konusu nedir? Ne zaman başlayacak?

Nurşah
05 Temmuz 2019 - 16:28
Kültür Sanat

Netflix Original ailesine bir yapım daha ekleniyor. Netflix dizi, film ve belgesel tarzındaki içeriklerin yanı sıra anime dünyasında da etkin bir yer edinebilmek adına Pacific Rim evreninde geçecek yepyeni bir anime ile izleyici karşısında olacak...

19-07/05/netflix-yeni-anime.jpg

Pacific Rim animesi Netflix'te olacak!

Geçtiğimiz senelerde vizyona giren ve bilim kurgu türündeki konusu ile dikkatleri üzerine çeken Pacific Rim filmi, Netflix tarafından anime serisi olarak yeniden uyarlanacak... Donanim Haber'de yer alan habere göre; yeni anime serisinin müjdesi Project Anime etkinliği esnasında duyuruldu ve Netflix bu yeni anime serisine şimdiden 2 sezon onayı verdi bile...

19-07/05/netflix-pacific-rim-anime.jpg

Hazırlıkların başladığı anime serisinin ilk sezonunun ise 2020 senesi içerisinde izleyicilerinin karşısında olması planlanıyor. Pacific Rim'de anne ve babasını arayan iki çocuğun yaşadıkları anlatılacak. Bu yolda çeşitli olaylar yaşayan çocuklar, şans eseri terk edilmiş Jaegar robotu ile karşılaşacak ve onun pilotu olarak türlü maceralara atılacaklar.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin