Netflix yeni Hint dizisi Bombay Begums'u duyurdu! Bombay Begums konusu

Alankrita Shrivastava'nın yaratıcısı olduğu Netflix'in Hint yapımı yeni dizisi Bombay Begums nasıl bir dizi?

Dünyanın dört bir köşesinden yepyeni dizileri bünyesine katmaya devam eden Netflix, Hindistan diyarından gelen yeni dizisi "Bombay Begums"u duyurdu.

BOMBAY BEGUMS DİZİSİ DUYURULDU!

Chernin Entertainment (The Greatest Showman) ve Endemol Shine India (Bigg Boss) ortak yapımcılığında hazırlanan diziyle ilgili ilk detaylar şöyle:

19-07/17/netflix-originals.jpg

"BOMBAY BEGUMS" KONUSU

Günümüz çağdaş Hindistan'ında geçen bir hikayeye sahip olan Bombay Begums'te farklı kuşaklardan beş kadının Mumbai bankacılık sektörünün acımasız ve zorlu dünyasında hırs, güç ve kimlik kavramlarıyla yüzleşmesine ve bu kavramları yeniden tanımlamalarına tanıklık edeceğiz.

Bombay Begums'un yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni olarak Alankrita Shrivastava'nın (Lipstick Under My Burkha, Made in Heaven) künyeye ismini yazdırdığını görüyoruz.

En iyi olarak 2017 yapımı ödüllü Lipstick Under My Burkha filmiyle bilinen Shrivastava'nın yeni dizi projesi hakkındaki görüşleri şöyle:

"Netflix ile iş birliği yapmak son derece heyecan verici ve tatmin edici. Çünkü kadınların kendi hikayelerini kadın bakış açısından anlatmalarının değerini ve önemini biliyorlar.

19-07/17/alankrita.jpg

Dürüst olmam gerekirse Bombay Begums, şehirli Hintli kadınların yaşamları hakkında bir hikaye anlatmaya çalışıyor. Umarım kadınlar ve belki de bazı erkekler geçmişleri ne olursa olsun bu hikayeye bağlanabilir. Çünkü hepimiz bu dünyada kendimizi ve yerimizi bulmaya çalışıyoruz."

BOMBAY BEGUMS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bombay Begums'un oyuncu kadrosu ve yayın tarihi hakkında ilerleyen dönemde bilgi verilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin