Netflix'in ilk Türk dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy oynayacak

Netflix'in ilk Türk dizisi (ismi belli değil) hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy'un ana karakter olacağı kesinleşti.

Ahmet Beyazkaya
14 Ağustos 2017 - 15:19
Gündem

Aksiyon-Fantastik türünde çekilecek ilk Türk dizisi olmasının yanısıra Netflix'in de ilk Türk yapımı olmasıyla dikkat çeken o3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy'un olacağı kesinleşti.

OSMANLI VE TÜRK EFSANELERİ

Mayıs 2017’de imzalandığı duyurulan Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinin detayları netleşmeye başladı. Merakla beklenen yapımın ana karakterini ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy canlandıracak. Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak olan dizinin senaryosu ise iki önemli isme emanet. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziyi Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut kaleme alacak. 

TÜRK DİZİLERİ ARTIK NETFLİX'TE!

Platforumun Türk dizi havuzu da bu başlangıçtan itibaren gelecek yıllarda genişlemiş olacak. Türk dizi sektörünün gelişmesi ve tanınması için önemli bir adım olarak görülen bu gelişme, tüm dünyanın Türk dizilerine erişmesine de olanak sağlıyor. 2018 yılında tüm dünyada aynı anda yayına girecek olan Türk dizilerini haberlerimizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin