Netflix'in "Kasaba" dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı! Kadın başrol hangi ünlü isim oldu!

Netflix'in Bir Film imzalı yeni projesi Kasaba'nın oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Peki Kasaba dizisi ne zaman yayınlanacak? Kasaba dizisinin konusu ne? Kasaba dizisinin oyuncu kadrosunda kimler? Kasaba dizisinin tanıtımı yayınlandı mı? Okan Yalabık kimdir? Özgürcan Çevik kimdir? Ozan Dolunay kimdir? Büşra Develi kimdir?

Volkan Usta
23 Aralık 2022 - 12:30
Kültür Sanat

Netflix yerli yapımları izleyicisine sunmaya devam ediyor. Senaryosu kadar oyuncu kadrosuyla da heyecan yaratacak Kasaba dizisinin detayları belli olmaya başladı.

Bir Film imzalı yönetmen koltuğunda Seren Yüce’nin oturduğu, senaryosunu Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal'ın yazdığı “Kasaba” dizisinin çekimleri yakında başlıyor.

KASABA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncu kadrosunun titizlikle seçildiği dizinin başrollerinde Okan Yalabık, Ozan Dolunay ve Özgürcan Çevik yer alacak.

22-12/23/f_6267.jpg

Ayrıca senaryo ve cast çalışmaları devam ederken dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Ünlü oyuncu Büşra DeveliKasaba”da Begüm rolüne hayat verecek ve Ozan Dolunay’ın partneri olacak.

KASABA DİZİSİNİN KONUSU NE?

2024'te yayınlanacak olan yapımda, annelerinin ölümünün ardından memleketlerinde bir araya gelen iki kardeş, çocukluk arkadaşlarıyla beraber kaza yapar ve aracın bagajında hayal bile edemeyecekleri kadar para bulurlar. Bu büyük para üçlünün hayatını değiştirir.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin