Netflix'in yeni bilim kurgu dizisi: Osmosis

Avrupa ülkelerinin orijinal yapımlarına dizi kuşağında yer vermeye devam eden Netflix ikinci Fransız dizisine de onay verdi: "Osmosis"

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2017 - 16:01
Gündem

Dizi severler için son dönemin en popüler online yayın platformlarından biri haline gelen Netflix'ten güç geçmiyor ki yeni bir dizi projesi haberi gelmesin!

Avrupa ülkelerinin orijinal yapımlarına dizi kuşağında yer vermeye devam eden Netflix ikinci Fransız dizisine de onay verdi: "Osmosis"

İlk sezonu sekiz bölümden oluşacak bilim-kurgu türündeki dizi Telfrance ve Arte France tarafından üretilen özgün bir fikri temel alıyor. Aude Albano (Versailles) ve Capa Drama'dan Claude Chelli yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcısı ve sorumlusu kişisi ise Audrey Fouche (Les Revenants, Borgia).

OSMOSIS DİZİSİNİN KONUSU

Peki bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Hikayesi yakın bir gelecekteki Paris şehrinde geçen Osmosis; %100 doğrulukla mükemmel uyuma sahip bir eş bulmaya yarayan, diğer bir deyişle ruh ikizi kavramını gerçeğe dönüştürebilen bir arkadaşlık uygulaması ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.

Dizi, izleyicilere şu soruyu soruyor: Teknolojinin zihnimizin en derin girintilerine, gizli kalmış bölgelerine ve en iyi korunan sırlarımıza erişmesini sağlayıp, bir algoritmanın kimi sonsuza dek seveceğimize karar vermesine izin verirken ödenmesi gereken bir bedel var mıdır?

17-05/11/osmosis.jpg

Yapımcı Aude Albano yeni projeleriyle ilgili "Netfliz, bizlere Osmosis'in yapımında çalışma fırsatı vererek Fransa'da nadir bulunan bir türü keşfetmek için muazzam bir fırsat sunuyor. Evrensel bir soruna odaklanan bu bilim-kurguda mükemmel aşk var mı ve bedeli nedir sorularına cevap arıyoruz. Bu cesaretli ve cüretkar projeye başlamak, Fransa ve dünyanın dört bir yanındaki Netflix abonelerine sürpriz yapıp onları memnun etmek için sabırsızlanıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

OSMOSIS 1. SEZON NE ZAMAN?

Osmosis'in çekimlerine 2018 senesi içinde Fransa'da başlanması planlanıyor. Yayın tarihi konusunda şimdilik bir açıklama gelmiş değil.

NETFLIX'İN AVRUPA KÖKENLİ DİZİLERİ

Netflix Uluslararası Orijinal İçerikler Başkan Yardımcısı Eric Barmack'ın açıklamasına göre Osmosis, Netflix'in 2017 sona ermeden önce duyuracağı altı yeni Avrupa kökenli orijinal dizilerden birisi. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru online yayıncı platform, Almanya orijinal dizisi Dogs of Berlin'e resmi onayı verdiğini duyurmuştu.

Netflix'in bir diğer orijinal Fransız dizisi olan Marseille ise ikinci sezon prodüksiyonu sürecinde.

17-05/11/netflix.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin