Netflix'in yeni dizisi Ozark'tan yeni fragman yayınlandı!

Netflix'in gösterimi yaklaşmakta olan yeni dizisi "Ozark"tan yeni bir fragman daha yayınlandı.

Volkan Küçükel
04 Temmuz 2017 - 15:37
Gündem

Son dönemin popüler online yayın platformu Netflix'in gösterimi yaklaşmakta olan yeni dizisi "Ozark"tan yeni bir fragman daha yayınlandı.

OZARK'IN TEHLİKELİ SUÇ DÜNYASI

Arrested Development'ta Emmy adaylığı kazandığı Michael Bluth karakteriyle tanıdığımız Jason Bateman'ın başrolünde yer aldığı suç draması Ozark, uyuşturucu şebekesinin para aklama faaliyetlerinin yürütüldüğü karanlık ve tehlikeli bir dünyaya bizleri götürecek.

17-07/04/ozark.jpg

OZARK KONUSU

Bateman'ı yürütücü yapımcı ve yönetmen koltuğunda da göreceğimiz dizinin hikayesi sıradan bir yaşam süren finansal planlamacı Marty Bird'in (Bateman) başının Meksikalı uyuşturucu çeteleri ile belaya girmesi sonrasında karısı Wendy (Laura Linney) ve Charlotte ile Jonah ismindeki çocuklarını alıp Chicago'dan Missouri'nin Ozark bölgesine kaçmasıyla gelişen olayları bizlere aktarıyor.

Bill Dubuque'nin (The Judge) yaratıcısı olduğu dizide Dubuque ile birlikte showrunner Chris Mundy (Hell on Wheels, Criminal Minds) ve Bateman yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

17-07/04/jason-bateman-ozark.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ozark'ın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Julia Garner (Sin City: A Dame To Kill For), Sofia Hublitz (Louie), Skylar Gaertner (Daredevil), Michael Mosley (Hot Pursuit) ve Kevin L. Johnson (American Made).

OZARK 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aggregate ve Media Rights Capital ortaklığında Netflix için üretilen dizi 21 Temmuz'da platform aboneleriyle buluşacak.

"Ozark" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin