Netflix'te Aralık Ayında Neler Var?

Aralık ayı Netflix'te yeni sezon diziler ve yeni filmler izleyici karşısına çıkacak.

Volkan Usta
23 Kasım 2022 - 17:11
Viral

Netflix'te Aralık ayında birçok film ve dizi izleyicisi ile buluşmayı bekliyor. Peki Netflix'te bu ay hangi film ve diziler var? Sizler için hazırladık!

22-11/23/fiqrz-vxkaaxp1s.jpeg

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, aralık ayında abonelerine sunacağı yeni içeriklerini açıkladı. Netflix abonelerini bu ay, 17 yeni dizi ile 9 film bekliyor.

Netflix Dizileri:

Rick and Morty: 6. Sezon (1 Aralık)

22-11/23/rick.jpg

Parlak zekalı Rick ve huysuz torunu Morty'nin alternatif dünyalara yaptığı yolculukları konu alan Rick and Morty, altıncı sezonuyla geri dönüyor.

Sıcak Kafa (2 Aralık)

22-11/23/sickkafa-1669214438.jpg

İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki distopik bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi hâline gelir.

 

Ateşböceği Yolu: 2. Sezon 1. Kısım (2 Aralık)

22-11/23/atesbocegi.jpg

Söz konusu sıkı dostlukları olunca, Kate de Tully de yıllardır hiçbir şeyin bunu bozmasına izin vermedi. Ancak tek bir hata onları sonsuza dek ayırabilir mi?

 

Sonic Prime (15 Aralık)

22-11/23/sonic.jpg

Dr. Eggman'e karşı verilen savaşta bir patlama olur ve evren parçalanır. Sonic, hızla paralel boyutlardan geçerek arkadaşlarını bulur ve dünyayı kurtarmak için harekete geçer.

 

Emily in Paris: 3. Sezon (21 Aralık)

22-11/23/emily.jpg

Emily, hayallerindeki iş için taşındığı Paris'te geçirdiği bir yılın ardından kariyeri ile aşk hayatında bir dönüm noktasına gelince geleceğine dair bir karar vermek zorunda kalır.

 

Alice in Borderland: 2. Sezon (22 Aralık)

22-11/23/alice.jpg

Daha çılgın ve daha acımasız olan bu dünyada oyunlar da daha ölümcül. Peki Arisu gerçek dünyaya geri dönebilecek mi? Dönse bile bu, kaybettiği onca şeye değecek mi?

 

The Witcher: Blood Origin (25 Aralık)

22-11/23/the-witcher-x2e6.jpg

The Witcher dünyasından bin yılı aşkın bir süre önce, elflerin dünyasında yaşayan yedi dışlanmış karakter, durdurulamaz bir güce karşı intikam mücadelesi için birleşir.

 

Rise of Empires: Ottoman: 2. Sezon (29 Aralık)

22-11/23/roe-1669214510.jpg

İstanbul'u fethetmesinin üzerinden yıllar geçen Sultan II. Mehmet gücünü pekiştirir ancak Eflak'taki zalim bir hükümdar, onu imparatorluğunu yıkmakla tehdit eder.

Treason (26 Aralık)

22-11/23/treason.jpg

Rus bir casusla yeniden bir araya geldikten sonra tüm hayatını sorgulamak zorunda kalan bir MI6 ajanının gelecek vadeden kariyeri aniden düşüşe geçer.

 

Netflix Filmleri:

Patron Bebek: Noel Sürprizi (6 Aralık)

22-11/23/bebek.jpg

Yanlışlıkla Noel Baba'nın elflerinden biriyle yer değiştiren Patron Bebek, Kuzey Kutbu'nda mahsur kalınca Noel Gecesi karmakarışık bir hâl alır.

 

Guillermo Del Toro Sunar: Pinokyo (9 Aralık)

22-11/23/guilermo.jpg

Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, stop motion tekniğiyle hayata geçirilen bu müzikalde, canlanan tahta bir kukla hakkındaki klasik masalı baştan yaratıyor.

 

Özel Ders (16 Aralık)

22-11/23/zelders.jpg

Azra, gençlere yaşam ve ilişki koçluğu yapmaktadır ama yakışıklı yeni komşusu, bildiği doğruları unutmasına neden olur. Ne de olsa terzi kendi söküğünü dikemez.

Bardo, Bir Avuç Doğrunun Yalan Yanlış Güncesi (16 Aralık)

22-11/23/bardo.jpg

Meşhur bir gazeteci ve belgesel yapımcısı, rüyayı andıran içsel bir yolculuğa çıkarak geçmişi, bugünü ve Meksikalı kimliği ile hesaplaşır.

 

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (23 Aralık)22-11/23/bicaklar.jpg

Rian Johnson imzalı "Bıçaklar Çekildi"nin devam filminde Dedektif Benoit Blanc, sıra dışı yeni şüphelilerin dâhil olduğu bir gizemi aydınlığa kavuşturmak üzere Yunanistan'a gider.

 

Matilda Müzikali (25 Aralık)

22-11/23/mathilda.jpg

Keskin bir zekâya ve renkli bir hayal gücüne sahip olağanüstü bir kız olan Matilda, kaderini mucizevi bir şekilde değiştirmek için cesaret dolu bir serüvene atılır.

 

Beyaz Gürültü (30 Aralık)

22-11/23/beyaz.jpg

Modern bir Amerikan ailesi, gündelik yaşamın sıradan sorunlarıyla boğuşurken aşk ile ölüm gibi evrensel gizemler ve belirsiz bir dünyada mutluluk ihtimâli üzerine kafa yorar.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin