Netflix'ten yeni dizi geliyor!

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizi oluyor.

Merve Mutlu
18 Şubat 2020 - 17:26
Gündem

Netflix'ten Hakan: Muhafız ve Atiye'nin ardından yeni bir yerli dizi hazırlığı daha geliyor. Son dönemde büyük ses getiren proje Ottomon Rising'in yönetmeni ve yapımcısı Emre Şahin'in yönetmenliğini yapacağı yeni dizi içi anlaşma yapıldı. 

20-02/18/net-f.jpg

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix, dizi ataklarına devam ediyor. Birbirinden başarılı içeriklerin yer aldığı platform için yönetmen Emre Şahin ve Netflix el sıkıştı. Çekilecek olan projenin detayları bilinmiyor ancak Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabından uyarlanacak. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabının konusu:

Charles King tarafından yazılan bu kitapta: Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde inşaatı yapılan ve Türkiye Cumhuriyeti devrinde birçok şey yaşayan Pera Palas'ın ekseninde payitahttan küresel şehre dönüşümü anlatıyor. Kadın hakları için mücadele veren Halide Edip, ulus devleti inşaa eden Mustafa Kemal, Büyükada'da sürgün yaşayan Troçki ve daha bir sürü hikaye yaşanıyor. Her milletin ajanının yer aldığı İstanbul, Pera Palas ajanlardan müşterilere yer açmasını istiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin