New Girl yaratıcısından Fox'a yeni komedi dizisi: Bless This Mess

Fox, Liz Meriwether'ın arkasında olduğu yeni bir komedi dizisi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
11 Ekim 2017 - 17:14
Gündem

New Girl son sezonuna hazırlanıyor, Thin Ice projesi geçtiğimiz pilot bölüm siparişleri sezonunda pas geçildi ancak Liz Meriwether, Fox çatısı altında bir süre daha kalmaya kararlı!

Amerikan ulusal kanallarından Fox, New Girl'in yaratıcısı Liz Meriwether'ın arkasında olduğu yeni bir komedi dizisi projesinin yayın haklarını satın alıp projeye pilot bölüm prodüksiyonu taahhütü verdi.

17-10/11/liz-meriweather-lake-bell.jpg

"BLESS THIS MESS" KONUSU

Aktris/film yapımcısı Lake Bell'in ortak yazar ve yönetmenlik dışında oyuncu kadrosunda da yer aldığı "Bless This Mess" isimli dizinin konusuna kısaca bakalım:

Meriwether ve Bell ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; kadın karakteri Bell'in canlandıracağı yeni evli bir çift üzerine odaklanıyor.

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan çift, daha basit bir hayat sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınır. Ancak burada işler planladıkları gibi yürümeyecektir!

Meriwether ve Bell ikilisi, New Girl yapımcısı ve Meriwether'in iş ortaklarından Katherine Pope ile birlikte dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor. Meriwether'in genel bir anlaşmasının olduğu 20th Century Fox TV ise yapımcı şirket olarak projenin arkasında yer alıyor.

17-10/11/lake-bell-1507731027.jpg

Bu proje Bell, Meriwether ve Fox/20th TV'yi, Bell'in New Girl'deki konuk oyunculuğunun ardından tekrar bir projede bir araya getirmiş olacak.

Dizi dünyasında yakın zamanda Wet Hot American Summer: First Day of Camp ve Wet Hot American Summer: Ten Years Later (Donna) yapımlarında izlediğimiz 38 yaşındaki aktris Lake Bell ise How to Make It in America (Rachel Chapman) ve Bostton Legal (Sally Heep) gibi dizilerde boy göstermişti.

Son olarak I Do... Until I Don't filminin senarist ve yönetmeni olarak karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Childrens Hospital ve Casual gibi dizilerde yönetmen koltuğunda oturmuştu.

Bless This Mess'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor. Yakın bir zamanda oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin