New York Undercover dizisi başrol oyuncusuyla canlanıyor!

1990'lı yılların popüler polisiye dizilerinden New York Undercover yeni versiyonuyla ekranlara gelme hazırlığında. ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği New York Undercover'ın konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler olacak?

Televizyon dünyasının en üretken isimlerinden Dick Wolf'un 1990'lı yıllarda dört sezon boyunca ekranlara gelen polisiye dizisi "New York Undercover"ı yeniden canlandırmak için çalışmalar sürüyor.

MALIK YOBA AYNI KARAKTERLE GERİ DÖNÜYOR!

Geçtiğimiz haftalarda ABC kanalından deneme bölümü siparişini kapan yeniden çevrim projesinde orijinal hikayenin ana kahramanı Dedektif Julius Clarence "J.C." Williams'ı canlandıracak isim ise hiç yabancı değil! Malik Yoba (God Friended Me, Empire, The Last O.G., Designated Survivor), yirmi yıllık bir aranın ardından karaktere yeniden hayat verecek.

Dick Wolf, Hand of God yaratıcısı Ben Watkins ve yönetmen Anthony Hemingway'in (Underground, American Crime Story) arkasında olduğu New York Undercover'ın yeni versiyon hikayesinde J.C. Williams'ı birimi ve yeni nesil dedektifleri denetleyip eğitirken göreceğiz.

19-02/23/new-york-undercover-oyunculari.jpg

NEW YORK UNDERCOVER YENİ VERSİYONUN KONUSU

Wolf'ün hikayesinine dayalı olarak senaryosunu Watkins'in kaleme aldığı dizinin konusu, suç oranı yüksek Harlem'den Battery Park'a şehrin en tehlikeli suçlularının üzerine giden dedektifler Nat Gilmore ve Melissa Ortiz'i merkezine alıyor.

Orjinal dizinin adeta kalbi niteliğindeki, başrolde yer almasının yanında dört sezon boyunca tüm bölümlerde yer alan tek isim olan Malik Yoba gibi orijinal oyuncu kadrosunda yer alan birkaç ismin daha yeni projeye dahil olması bekleniyor.

19-02/23/malik-yoba.jpg

Wolf Films, Universal TV ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Wolf, Watkins, Hemingway, Wolf Films'ten Arthur Forney ve Peter Jankowski'den oluşuyor.

Oyuncu kadrosunun tamamlanmasının ardından deneme bölümü çekimlerine Mart ayının başlarında New York'ta başlanacak.

KANAL "NYPD BLUE" UZANTI DİZİSİ ÜZERİNDE DE ÇALIŞIYOR

ABC, 1993-2005 seneleri arasında 12 sezon ekranlarda kalan bir başka polisiye NYPD Blue'nun uzantı dizisi için de deneme bölümü siparişini vermişti.

"New York Undercover (1994)" jenerik:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin