Nickelodeon'un yeni komedi dizisi Star Falls'u tanıyalım!

Nickelodeon kanalı Breakthrough Entertainment yapımcılığında hazırlanan yeni komedi dizisi Star Falls'ı duyurdu.

Volkan Küçükel
14 Kasım 2017 - 00:30
Gündem

Çocuk izleyicileri hedefleyen Nickelodeon kanalı Breakthrough Entertainment yapımcılığında hazırlanan yeni dizisi "Star Falls"ı duyurdu.

"STAR FALLS" KONUSU

George Doty IV'un (Scooby Doo and the Loch Ness Monster) yaratıcısı olduğu ve ilk sezonu için 20 bölümlük sipariş verilen dizinin hikayesi şöyle:

Dizi; güçlü iradeye sahip genç bir kız Sophia karakteri üzerine odaklanıyor. Sophia, kasabada film çekimleri gerçekleştiren bir Hollywood yıldızını ailesiyle birlikte kendi evinde yaşamaya ikna etmeye çalışır. Bunun arkasında Hollywood yıldızı ile kendi annesini bir araya getirmek yatmaktadır.

Ancak Hollywood yıldızının çocukları yeni kırsal yaşamlarında alışkın oldukları Los Angeles yaşam tarzına göre büyük çaplı değişikliklerle karşılaşmıştır.

Çocuklar ebeveynlerinin aşkı bulmaları için ve yeni yaşamlarının nasıl olabileceğine dair mücadele ederken bu süreçte herkesin yaşamı baştan aşağı ters çevrilecektir.

17-11/14/download.jpg

"STAR FALLS" OYUNCU KADROSU

Star Falls'un oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Siena Agudong (Nicky, Ricky, Dicky & Dawn) "Sophia Miller"
- Kamaia Fairburn (Aaliyah: The Princess of R&B) "Diamond Brooks"
- Tomaso Sanelli (The Passenger) "Nate Rex"
- Jadiel Dowlin (Annedroids) "Phoenix Brooks"
- Marcus Cornwall "Bo Brooks"

Nickelodeon'dan Bronwen O'Keefe yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"Star Falls, biri Hollywood'dan diğeri ise küçük bir kasabadan iki kızın dikkat çekici hikayesini anlatıyor. İkili, ebeveynlerini bir araya getirmeye çalışırken tüm farklılıklarına rağmen eğlenceyi, macerayı ve kız kardeşliği keşfedeceklerdir."

STAR FALLS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star Falls'un 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin