Nicole Kidman ve Hugh Grant HBO'nun Undoing dizisinde buluşuyor!

HBO'nun yüksek beklentili dizisi The Undoing'in oyuncu kadrosuna Nicole Kidman'ın ardından yıldız bir isim daha katıldı: Hugh Grant. The Undoing dizisinin konusu ne?

HBO'nun Nicole Kidman ismiyle yüksek beklenti yaratan 6 bölümlük limitli dizisi "The Undoing"in oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha dahil oldu.

David E. Kelley'in senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini Susanne Bier'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna Hugh Grant katıldı.

18-11/16/hugh-grant-ve-nicole-kidman.jpg

"THE UNDOING" DİZİSİNİN KONUSU

Jean Hanff Korelitz'in "You Should Have Known" isimli kitabından uyarlanan psikolojik gerilim türündeki The Undoing'in hikayesi; New York'ta seçkin bir özel okula giden genç oğlu ve sadık kocasıyla (Grant) iyi bir hayata sahip olan başarılı terapist Grace Sachs (Kidman) karakterine odaklanıyor.

Ancak bir gece Grace'in hayatında büyük bir yıkım ortaya çıkar: Korkunç bir ölüm, kayıp bir koca... Korkunç ifşa zincirinin sadece birkaç halkasıdır...

Grace bundan sonra kendisi ve çocuğu için bir hayatı söndürmeli ve başka bir yaşam yaratmalıdır.

18-11/16/you-shoul-have-known-romani.jpg

Grant'ın hayat vereceği Jonathan Sachs karakterinin detaylarına bakacak olursak;

Ünlü ve işinde başarılı bir pediatri onkoluğu olan Jonathan Sachs, karısı Grace Sachs'a (Kidman) oldukça sadık ve ailesine düşkün birisidir. Jonathan'ın aniden ortadan kayboluşu korkunç bir ifşa zincirine yol açacaktır.

18-11/16/a-very-english-scandal-hugh-grant.jpg

Son dönemde İngiliz mini-dizisi A Very English Scandal'da izlediğimiz Hugh Grant bu projeyle birlikte ilk kez bir Amerikan dizisinde önemli bir role ismini yazdırmış oldu.

BBC/Amazon ortak yapımı A Very English Scandal'da Jeremy Thorpe karakterine hayat veren; Notting Hill, About a Boy, Love Actually gibi birçok filmle ses getiren 58 yaşındaki aktörün kariyerinde Four Weddings and a Funeral filmiyle kazandığı BAFTA ve Altın Küre ödülleri bulunuyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizi sorumluluğunu üstlenen David E. Kelley ile birlikte tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturacak Susanne Bier, Per Saari ve Bruna Papandrea projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin