resim yok
06 Eylül 2011 - 00:00

 

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde ‘Peri’ karakterini canlandıran Ceren Olcayto, "İlk defa bu şehre tam anlamıyla yerleştim. Birlikte çalıştığım ekip konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü hayatta bana öncelikle gülmek ve gülen insanları etrafımda görmek enerji veriyor” dedi
 
Küçük yaşlardan itibaren doğup büyüdüğü İzmir’den İstanbul’a gelip giden Ceren Olcayto (25), son bir yıldır İstanbullu oldu. “Daha önce işlerim oldukça gelip gidiyordum ama ilk defa, uzun soluklu bir proje olan 'Kurtlar Vadisi Pusu’da rol almamla da birlikte bu şehre tam anlamıyla yerleştim. Sanırım bu yıl nihayet İstanbul’un tadını tam olarak çıkartmayı başarabildim” diyor.
 
Oyunculuğa karşı hep bir ilgisi olsa da, utangaç yapısından ötürü uzun süre bu konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunmamış.  Çünkü beklenmedik gelişmelerin her zaman daha keyifli olduğunu dolayısıyla da hayalkırıklığı yaşama ihtimalinin azaldığını söylüyor. ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ ekibinin kendisi için adeta bir aile gibi olduğunu hatırlatan Ceren Olcayto, sözlerini şöyle sürdürüyor; “Özellikle de bu sektörde uzun saatleri paylaşmak durumunda kaldığınız insanların enerjilerinin iyi olması önemli. Birlikte çalıştığım ekip konusunda çok şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü hayatta bana öncelikle gülmek ve gülen insanları etrafımda görmek enerji veriyor.”
 
"Makyaja merakım var"
Üç yaşından bu yana makyaja merakı var Olcayto’nun. Bu hobisi git gide daha da profesyonel bir hal almaya başlayan güzel oyuncu, “Çok abartılmadığı takdirde makyajın gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum. Başlarda, keşfettiğim tüm malzeme ve ipuçlarını sadece kendi yüzüme uyguluyordum ama artık yakın çevremin de makyajını ben yapıyorum. Mesela en son ablamın düğün makyajını kendi ellerimle yaptım” diyor.
 
Güzel oyuncunun da pek çok kadın gibi kendine has tüyoları olduğunu yüzündeki muzır ifadeden anlıyorsunuz. “Belirli bir tarz sahibi değilim. Giyinmem gereken yerler için özenip hazırlanırım ama onun dışında vaktimin değerli olduğunu hatırlayıp, daha pratik bir kadın olmak adına çaba gösteririm. Kendime yakışan şeyleri biliyor ve modanın gidişatını takip ediyorum; dolayısıyla esas ve kurtarıcı olan parçalarla oldukça konforlu bir gardırobum olduğunu söyleyebilirim. Özellikle çantalar konusunda seçiciyimdir; Marc Jacobs ve Balenciaga’nın çantalarına tek kelimeyle bayılıyorum. Onun dışında, beyaz tişörtlerin her çeşidi dolabımda çok sayıda mevcuttur.”
 
"Aşıkken yüzüm bembeyaz olur"
Önceleri güzelliği fiziksel olarak değerlendirdiğini söylerken artık bu konudaki fikirlerinin değişimini şöyle anlatıyor; “Artık görüntüden çok içtenlikle ilgileniyorum. Aşık olmanın kelime karşılığı benim için heyecandır; yüzüm bembeyaz olur, elimde ne varsa düşürürüm işte o heyecan aşktır.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin