Nina Dobrev Workaholics dizisinde!

Vampir Günlükleri'nin yıldızı Nina Dobrev, Comedy Central'ın uzun soluklu dizisi Workaholics'in yaklaşmakta olan 7. sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak.

Volkan Küçükel
03 Kasım 2016 - 13:46
Magazin

The Vampire Diaries dizisinde canlandırdığı Elena Gilbert karakteriyle oyunculuk kariyerinde zirve yapan Nina Dobrev bu dizinin ardından ilk defa farklı bir televizyon dizisinde boy gösterecek!

THE VAMPIRE DIARIES'IN ARDINDAN İLK DİZİSİ

TVLine'ın haberine göre, Vampir Günlükleri'nin yıldızı Dobrev, Comedy Central'ın uzun soluklu dizisi Workaholics'in yaklaşmakta olan 7. sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak.

Oyuncunun dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı ve hikayeye nasıl dahil olacağı konusunda şimdilik bir detay mecut değil.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Güzel oyuncu bu gelişmeyi sosyal medyadan duyururken, Workaholics'in yıldızlarından Adam Devine ile görüntülerini paylaştı.

16-11/03/nina-dobrev-twitter.png

Bu arada Dobrev'in The Vampire Diaries'ın final sezonunda görünüp görünmeyeceği şimdilik belirsizliğini korumaya devam ediyor. The CW Başkanı Mark Pedowitz geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada oyuncunun dönüşüyle ilgili söylentilerin gerçekliğini doğrulurken "Nina ile bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinin geri dönmesini çok isteriz. O, The Vampire Diaries'ın ayrılmaz bir parçası" şeklinde konuşmuştu.

16-11/03/workaholics-nina-dobrev-1478169935.jpg

Oyuncuyu yakın zamanda Paramount'un xXx: Return of Xander Cage ve Sony'nin Flatliners filmlerinde izleme fırsatı da bulacağız.

Nina'yı farklı bir rolle ekranlarda görmek kuşkusuz heyecan verici olacak. Ancak The Vampire Diaries'ın final sezonu içinde kendisini tekrar görebilmek çok daha heyecan verici olsa gerek! Nina Dobrev'in ayrılışından sonra dizinin eski havasını yakalayamadığı bilinirken, Nina olmadan The Vampire Diaries'ın sonlanmaması gerektiğini düşünüyoruz.

Nina Dobrev 'Workaholics' setinde:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin