Nina Dobrev'li Love Hard nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı, oyuncuları

Vampir Günlükleri dizisi ile ünlenen Nina Dobrev'in başrolünde olduğu romantik komedi filmi "Love Hard" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, posteri, oyuncuları...

Gerçek olması için gerçek başlaması gerekmez...

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) dizisi ile ünlenen Nina Dobrev'in başrolünde olduğu romantik komedi filmi "Love Hard" Netflix izleyicisiyle buluştu.

"Aşk için söylediğimiz yalanlar hakkında romantik bir komedi" olarak nitelendirilen film 1 saat 46 dakika boyunca izleyiciye keyifli dakikalar yaşatmayı vadediyor.

"LOVE HARD" KONUSU

Gelelim filmin eğleceli konusuna;

Love Hard'ın hikayesi; bir flört uygulamasında ruh eşiyle tanışan Los Angeleslı yazarın, Noel'de adama sürpriz yapmak için ülkenin öbür ucuna uçtuğunda sahte profille kandırıldığını anlamasıyla gelişen olayları izleyiciye aktarıyor.

Los Angeles'ta aşık olan şanssız bir kız (Nina Dobrev), bir flört uygulamasında Doğu Kıyısı'ndan bir adama (Darren Barnet) aşık olur ve tatil için ona sürpriz yapmaya karar verir. Ancak çocukluk arkadaşı (Jimmy O. Yang) tarafından kandırıldığını öğrenir.

21-11/15/love-hard-filmi-poster.jpeg

Danny Mackey & Rebecca Ewing ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Hernán Jiménez oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosu şu şekilde:

- Nina Dobrev (Natalie Bauer)
- Jimmy O. Yang (Josh Lin)
- Darren Barnet (Tag)
- Matty Finochio (Lee)
- James Saito (Bob Lin)
- Harry Shum Jr. (Owen Lin)
- Mikaela Hoover (Chelsea Lin)
- Heather McMahan (Kerry)
- Rebecca Staab (Barb Lin)
- Althea Kaye (Büyükanne June Lin)

21-11/15/love-hard-foto.jpeg

LOVE HARD NEREDE ÇEKİLDİ?

Wonderland Sound and Vision yapımcılığında hazırlanan Love Hard'ın çekimleri 09 Ekim ile 21 Kasım 2020 tarihleri arasında Vancouver, Kanada'da gerçekleştirildi.

"Love Hard" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin