resim yok
14 Nisan 2012 - 00:00

 

Tuba Ünsal, eski eşi Murat Pilevneli ve adının bir dönem aşk dedikodularına karıştığı Elif Boyner tesadüfen karşı karşıya geldi, Nişantaşı karıştı.
 
 
Tatsız tesadüf
 
Tuba Ünsal, önceki gün arkadaş grubuyla Nişantaşı Beymen Brasserie’de buluştu. Ama güzel başlayan akşam, beklenmeyen bir tesadüf yüzünden tatsız bitti. Birkaç hafta önce boşandığı Murat Pilevneli ile bir dönem adının birlikte anıldığı Elif Boyner de Ünsal’ın orada olduğunu bilmeden mekana girince ortam gerildi.
 
Kaçar gibi çıktılar
 
Pilevneli, eski eşini fark eder etmez kendini dışarı attı. Onun Boyner’le birlikte telaşla mekandan ayrıldığını gören Ünsal’ın da yüzü asıldı. Hemen arkalarından sohbeti sonlandırıp çıkış kapısına yönelen oyuncu, basın ordusu yüzünden zor anlar yaşadı. “Arkadaşlar ne olur konuşmak istemiyorum, neden üstüme geliyorsunuz” diyen Ünsal’ın gözlerinin dolduğu görüldü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin