resim yok
13 Nisan 2012 - 00:00

 

Star’ın ‘İffet’ dizisinde Ali İhsan’ karakterini oynayan Mahir Günşiray’ın ekipten ayrılacağı, bu kararda Deniz Çakır ve İbrahim Çelikol’un ‘aşkları’ ve sanatçının istediği zammın yapılmamasının etkili olduğu  yolunda haber çıktı. Yapımcı Faruk Turgut’la konuştum. “Biz anlaşmaları 72 bölüm üzerinden yapıyoruz. Yani bir oyuncu, iki yıl ne kadar zam alacağını başından biliyor. Deniz Çakır  ve İbrahim Çelikol’la ilgili söylenenler de gerçeği yansıtmıyor. Dizi 28’inci bölüme geldi.  Olsaydı şimdiye kadar bu anlamda sorun olurdu” dedi. Turgut bu ayrılığı iki nedenle açıklıyor: “Kendisi yorulduğunu ve artık bu dizide olmak istemediğini söyledi. Gerekçesi ne para, ne de sözü edilen durum. Mahir Bey’in bir başka önemli uğraşı var, yelken yarışları. Mayıs ve haziran ayları yarış ayı...”
 
Ali İhsan 30’uncu bölümde  ölüyor, sonra ne olacak?
Turgut sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir diğer konu da, dizinin bir kadın, iki erkek arasında sıkışıp kalması.  20 bölüm bunu işledik. Bir açılım  gerekiyor. 30. bölümde Ali İhsan  karakteri ölecek. Hikayenin ivme  kazanması için de bu gerekli. Yeni karakterler olacak. Zuhal Olcay’ın  karakterini daha öne  çıkarmaya başladık  mesela.” Turgut, bir ayrıntıyı daha dile getirdi: “Biz ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinde de 24’üncü  bölümde Mehmet  Aslantuğ’un oynadığı karakteri öldürmüştük. Ve olumlu yanıt aldık. Bu da benzer bir durum.”
 
Dizi bitebilir
İffet’in tecavüzle eş değerde  tutulması yapımcı Farut Turgut’u  oldukça rahatsız etmiş görülüyor. “Ciddi anlamda bir yılgınlık var bende. Baskılara maruz kalıyoruz. Duruma bakacağım, belki gelecek sezon dizi bitebilir” dedi. Turgut, kanalların da bazı önyargılı baskılar nedeniyle dizilerinin arkasında  durmakta zorlandığını ima etti.
Yani ‘İffet’, yeni sezonda  bitebilir, her şey mayısdaki durumuna göre belli olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin