No: 309 45. bölüm fragmanı çıktı. Evlilik oyunu devam ediyor

Ekranların yüzlerde gülümseme yaratana romantik komedi dizisi No: 309 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Boşanma kararı alan Lale ile Onur'un evlilik oyunu devam ediyor.

Sibel Karagöl
20 Nisan 2017 - 01:52
Yeni Bölüm

Ekranların yüzlerde gülümseme yaratana romantik komedi dizisi No: 309 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Boşanma kararı alan Lale ile Onur'un evlilik oyunu başlıyor.*

17-04/20/is2.jpg

Lale ve Onur bu sefer boşanmaya kesin olarak karar verir. Bu akşam yayınlanan 44. bölümünde ailelerine sürekli oyunlar oynayan Lale ile Onur bu sefer oyun içinde oyuna düşer. Lale ile Onur'un boşnamaya karar verdiğini öğrenen İsmet Babaaanne birbirlerini çok seven çifti barıştırmak için hasta numarası yapar ve hastaneden çıktığında ise biricik torununda kalmak istediğini söyler. Boşanana kadar ayrı evlerde yaşamayı düşünen Lale ile Onur ise babaanneyi üzmemek için evlilik oyununa devam ederler.

17-04/20/ismet-1492641321.jpg

Sandalye tepelerinde yatan Lale bu durumdan şikayetçi olsa da inadından geri adım atmaz. Tatlı oldukları kadar inatçı çiftimiz babanneye yakalanmamak için dizinin yeni bölümünde eğlenceli sahnelere ev sahipliği yapıyor. Tüm aile gençlerin mutluluğu için çaktırmadan babaanneye yardım ediyor.

17-04/20/n3.jpg

Öte yandan No:309 ailesi büyüyor. Dizinin yeni bölümünde hamile olan Filiz'in sonunda minik bir bebeği olur ve herkesi tatlı bir telaş kaplar. 

No: 309 45. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Beyti Engin, Gökçe Özyol, İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı samimi hikayesiyle beğeni toplayan No:309 Çarşamba akşamı yeni 45. bölümüyle FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin