Nöbet dizisi için hazırlıklar sürüyor! Dizi henüz başlamadan hangi oyuncu diziden ayrıldı?

Pana Film tarafından hazırlanan ve uzun süredir cast çalışmaları devam eden Nöbet dizisinin kadrosunda değişikler yaşanmaya devam ediyor. Henüz dizi başlamadan hangi oyuncu ve yönetmen diziden ayrıldı? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
25 Ekim 2018 - 10:13
Magazin

Pana Film tarafından Show Tv için hazırlanmaya başlayan ve şubat ayında ekranlarda olması planlanan Nöbet 7/24 dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Daha önce, yönetmen koltuğuna Selahattin Sancaklı'nın oturacağı ve başrollerini Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar'ın üstleneceği açıklanan dizinin kadrosunda değişiklikler yaşandı.

18-10/25/nobet-dizisi.jpg

Nöbet dizisinden ayrılan yönetmen ve oyuncu kim?

Birsen Altuntaş'un verdiği bilgiye göre; Antalya Elmalı'da çekilecek olan Pana Film'in yeni dizisi Nöbet'in yönetmeni Selahattin Sancaklı ve başrol oyuncularından Jandarma Vedat Leblebici karakterini canlandıracak olan Ertuğrul Şakar diziden ayrıldı. Show Tv için hazırlanan dizinin yönetmeni ve başrol oyuncusu henüz kesinleşmedi.

Nöbet dizisi ne zaman başlıyor?

Antalya Elmalı'da çekilecek olan yeni asker-polis dizisi Nöbet'in cast çalışmaları devam ederken 2019 yılının Şubat ayında Show Tv ekranlarında olacağı konuşuluyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin