Muhteşem İkili ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Başrollerini Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı ve bir süredir tanıtım filmleri dönen Muhteşem İkili dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
24 Ekim 2018 - 17:25
Magazin

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği ve Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Muhteşem İkili'nin yayın tarihi belli oldu. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in paylaştığı Muhteşem İkili dizisinin tanıtımları oldukça beğenildi. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi ise henüz paylaşılmamıştı.

18-10/24/muhtesem-ikili-dizi1-619x320.jpg

Muhteşem İkili ne zaman başlıyor?

Başarılı oyuncu kadrosu ve tanıtım filmleriyle oldukça dikkat çeken Kanal D ekranlarının yeni dizisi Muhteşem İkili'nin ne zaman başlayacağı belli oldu. Eğlence ve polisiye türündeki Muhteşem İkili dizisi 1 Kasım Perşembe saat 20:00'de Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

18-10/24/muhtesem-ikili-mustafa-ve-mert.jpg

Muhteşem İkili dizisinin konusu

Mustafa ve Mert adındaki iki polisin renkli hikayesini anlatacak. Mustafa ve Mert narkotik polisidir. Şehrin en büyük uyuşturucu baronunun sevkiyatını yakalayıp baronu tutuklamak isterler ancak çok tehlikeli olan bu baron, Mustafa ve Mert'i, öldürdüğü bir adamı öldürmekle suçlar. İki başarılı polis bu iftira nedeniyle hapse girerler. Mustafa ve Mert şimdi hapisten çıkacak, onurlarını ve mesleklerini geri almak için mücadele edecektir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin