Numan Kurtulmuş: Diriliş replikleri kullanıyorum

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin 2015 Medya Ödülleri töreninde Diriliş Ertuğrul repliklerini kullandığını söyledi.

resim yok
13 Nisan 2016 - 00:16
Magazin

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularına ve dizinin senaristi Mehmet Bozdağ’a En İyi Dizi Ödülünü takdim eden Kurtulmuş, “Kötü bir televizyon izleyicisiyim. Ama denk getirirsem çarşamba akşamları Diriliş'i izlemeye özel önem veriyorum. Çok güzel, başarılı bir dizi. Arkadaşlarımızın hem oyunculuk hem senaryonun gücü gerçekten takdire şayan. Şunu da açıkça söyleyeyim bazen siyasi konuşmalar içerisinde de Diriliş’ten bazı replikleri kullanmıyor değilim. Ellerinize, yüreklerinize sağlık, hepinizi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

16-04/13/kurtulmus-dirilis_5444-1.jpg

16-04/13/562d0fc3aff8-1.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin