Nur Fettahoğlu'nun yeni dizisi Kardeş Çocukları'na Melis Hacic de katıldı!

Ekranların yeni dizisi Kardeş Çocukları'na yeni bir oyuncu daha dahil oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
19 Şubat 2019 - 14:17
Magazin

Başrollerinde Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç ve Alara Turan'ın da başarıyla eşlik ettiği Kardeş Çocukları dizisi, büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 

Yoksul bir ailede olan iki kız kardeşin, bambaşka hayatlar yaşamasını konu alan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosuna, Melis Hacic de dahil oluyor. 

19-02/19/melis-1550578416.png

Geçen haftalarda final yapan 'Bir Litre Gözyaşı' dizisinde Selin karakteriyle seyirci karşısına çıkan Melis Hacic, Kardeş Çocukları dizisi ile yeniden ekranlarda olacak. 

Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı, Faruk Teber'in de yönetmen koltuğuna oturduğu Kardeş Çocukları dizisinde, Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Yıldırım Saner karakterinin yeğeni İdil olarak izleyici karşısına çıkacak olan Melis Hacic, sevilen dizide tansiyonu artıracak gibi görünüyor. 

Melis Hacic kimdir?

19-02/19/melis-hacic-1550578479.png

8 Eylül 1994 doğumlu güzel oyuncu Melis Hacic, Erberk Ajans’a bağlı olarak modellikle birlikte oyunculuk kariyerini devam ettirmektedir. Televizyon dünyasına adım attığı ilk proje, Selin karakterini canlandırdığı Bir Litre Gözyaşı adlı yapımdır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin