Çarpışma final yapacak iddiaları ile ilgili Show Tv Genel Müdürü açıklama yaptı...

Show Tv ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma final yapacağına ilişkin iddialarla yeniden gündeme geldi...

Nurşah
19 Şubat 2019 - 14:28
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çeken Çarpışma dizisi final yapacak iddiaları yeniden gündeme geldi...

19-02/19/arpisma-final-iddialari.jpg

Çarpışma final yapacak iddialarına Suavi Doğan'dan açıklama!

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ın kadrosunda olduğu dizi yayınlandığı ilk günden itibaren beğeni kazanmıştı. Geçtiğimiz Aralık ayında final yapacağına ilişkin iddialar ile izleyicilerini telaşlandıran dizi için Show Tv Genel Müdürü Suavi Doğan tarafından Twitter üzerinden "final olmayacak" paylaşımı gelmişti...

Sevilen dizi aradan geçen 2 ayın ardından yeniden final iddiaları ile konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada Çarpışma'nın 13. bölüm itibarıyla final yapacağına dair yapılan haberler gündem haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda dizi tarafından "30 Mayıs'ta yayınlanacak 25. bölüm çok daha heyecanlı" paylaşımı yapılmıştı. Bu paylaşımlar bile  dizinin final iddialarını çürütemedi.

19-02/19/arpisma-final-1550574915.jpg

Show Tv Genel Müdürü Suavi Doğan yeniden duyulmaya başlayan bu iddialara sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yeni bir cevap verdi:

Çarpışma final yapmıyor. 13. bölümde final kararı almışız gibi piyasaya sunulan haberler yalan. Maksatlı çıkartılan bu haberlere inanmayınız. Kaynağı belli olmayan haberleri dikkate almayınız. Çarpışma her Perşembe tam gaz devam. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin