4N1K Yeni Başlangıçlar yeni sezon tanıtımı izleyici karşısına çıktı!

Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi 4N1K İlk Başlangıçlar yeni sezon tanıtım fragmanı uzun bir bekleyişin ardından izleyici karşısına çıktı...

Nurşah
19 Şubat 2019 - 15:42
Gündem

Başrollerinde Gözde Mutluer, Burak Yörük, Atakan Hoşgören, Sina Özer ve Cihan Şimşek'in yer aldığı Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan gençlik dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar yeni sezon tanıtım fragmanı geldi! 

4N1K Yeni Başlangıçlar ikinci sezon tanıtımı

4N1K Yeni Başlangıçlar çok yakında!

Yaprak ve çetesi geçtiğimiz yaz sezonunda izleyici karşısına çıkmış ve eğlenceli bölümleri ile keyifli anlar yaşatmıştı. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan ve Fabrika Yapım/Öner Arslaner imzası taşıyan dizinin sezon finali yapmasının ardından yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. 

 19-02/19/4n1k-yeni-baslangiclar-yeni-sezonda-fox-playde-1550579358.JPG

Büşra Yılmaz'ın çok sevilen kitabından önce sinema ekranlarına ardından da televizyon ekranlarına uyarlanan 4N1K ikinci sezon bölümleri ile çok yakında Fox Play'de izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin