Nur Sürer, Timuçin Esen ve Mehmet Kurtuluş'u buluşturan film! Vizyon tarihi ne zaman?

Usta oyuncular Nur Sürer, Timuçin Esen ve Mehmet Kurtuluş'u bir araya getiren O Da Bir Şey Mi? filmin vizyon tarihi sabırsızlıkla bekleniyor. Nur Sürer kimdir? Timuçin Esen kimdir? Mehmet Kurtuluş kimdir? O Da Bir Şey Mi? filmi ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

Pelin Esmer'in “O Da Bir Şey Mi?” adlı filmi için buluşan Nur Sürer, Timuçin Esen ve Mehmet Kurtuluş, o proje için gün saydırdı... İşte yakın zamanda çekimlerine başlanacak filmin detayları!

23-03/20/b660bdc87d430110b68caf37f8c04123.jpg

"O Da Bir Şey Mi?" filmi ne zaman yayınlanacak? Hani oyuncu hangi karakteri canlandıracak? Film nerede çekilecek?

Ödüllü yönetmen Pelin Esmer'in senaryosunu kaleme aldığı filmin çekimlerine Mayıs sonunda Söke'de başlanması planlanıyor. Yayın tarihi henüz belirlenmeyen O Da Bir Şey Mi? filminde:

Timuçin Esen (Levent), Nur Sürer (Gülistan), Zeliha Berksoy (Nigar), Nergis Öztürk (Aynur), Nilay Erdönmez (Ece), Mehmet Kurtuluş (Topal), Laçin Ceylan (İrem) rolünü canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin