Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Gülperi'den bölüm başı ne kadar ücret alacak?

Türk televizyonlarının aranan ismi yeni dizisinden alacağı ücret ile dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay Gülperi dizisinden ne kadar alacak?

Nurşah
16 Temmuz 2018 - 12:15
Magazin

Show Tv'de yayınlanacak olan Gülperi ile uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarında kendisini göreceğimiz Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisinden alacağı ücret belli oldu! Başarılı isim yeni dizisi ile ne kadara anlaştı?

18-07/16/nurgul-yesilcay-gulperi-ucret.jpg

TIMS Productions'un yapımcılığını üstleneceği Show Tv ekranlarının yeni dizisinin başrolünde severek izlediğimiz başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay yer alacak. En son rol aldığı Paramparça adlı diziden olaylı bir şekilde ayrılan başarılı ismin yeni dizisinden alacağı ücret de çok konuşulacağa benziyor.

Fatma Girik'in rol aldığı 1982 yapımlı Gülsüm Ana adlı filmden esinlenerek kurgulanan Gülperi dizisinden başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başı 150 bin TL alacağı söylentiler arasında yer alıyor...

18-07/16/timucin-esen-gulperi-ucret-1531732058.jpg

Başarılı isme başrolde eşlik edecek olan ve Avukat Kadir karakteri ile kamera karşısına geçecek olan Timuçin Esen'in ise bölüm başına 50 bin TL alacağı söyleniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin