Bartu Küçükçağlayan yeni dizisi Bartu Ben için hazırlıklara başladı

Son olarak Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Gündüz karakteri ile izleyici karşısına çıkan Bartu Küçükçağlayan'ın hayatını anlatan Bartu Ben dizisi için hazırlıklara başlandı!

Nurşah
16 Temmuz 2018 - 13:28
Gündem

Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi sevilen Gülse Birsel dizilerinin başarılı oyuncusu Bartu Küçükçağlayan senaryosunu kendi yazdığı Bartu Ben dizisi ile internet diziciliği sektöründe kendisini gösterecek. İşte detaylar!

18-07/16/tolga-karacelik-bartu-ben.jpg

Bartu Ben çok yakında izleyici karşısına çıkacak!

Blutv'de izleyici karşısına çıkacak olan yeni internet dizisinin yönetmen koltuğunda Sarmaşıklar ve Kelebekler filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan 37 yaşındaki başarılı isim Tolga Karaçelik yer alacak... Tolga Karaçelik ve Bartu Küçükçağlayan 2018 senesinde vizyona giren Kelebekler filminde beraber çalışmışlardı...

18-07/16/bartu-kucukcaglayan-yeni-dizi.jpg

Bartu Küçükçağlayan'ın hayatından esintiler taşıyacak olan Bartu Ben'de Bartu adını taşıyan ve dizilerde rol almak istemeyen karakterin hayatı anlatılacak... Hazırlıklarına başlanan dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin