Adını Sen Koy'un başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Erkan Meriç diziden ayrıldı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Adını Sen Koy'da Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç ile Zehra karakterini canlandıran Hazal Subaşı diziden ayrıldı!

Nurşah
16 Temmuz 2018 - 15:00
Gündem

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Adını Sen Koy'un sevilen ikilisi Hazal Subaşı ve Erkan Meriç gelecek son ekranlarda olmayacak... Ömer ve Zehra karakterlerini canlandıran ikili diziden neden ayrıldı?

18-07/16/adini-sen-koy-omer-zehra-neden-ayrildi.jpg

Adını Sen Koy Ömer ve Zehra neden ayrıldı?

İlk olarak TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan, ilerleyen dönemlerde ise Star Tv'de izleyici karşısına çıkmaya devam eden Adını Sen Koy dizisinde sürpriz ayrılık! Ömer ve Zehra karakterlerine hayat veren iki başrol oyuncusunun gelecek sezon ekranlarda olmayacağına dair söylentiler bir süredir dizi kulislerinde dolaşıyor ve dizinin hayranlarını da büyük bir ikilemde bırakıyordu. Söylentiler en sonunda netlik kazandı!

 18-07/16/adini-sen-koy-omer-zehra-neden-yok.jpg

Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakteri ile izleyici karşısına çıkan Hazal Subaşı ile Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç gelecek sezon dizide yer almayacak. Buna sebep olarak ise iki başarılı oyuncunun şanslarını başka diziler veya yapımlar ile denemek istedikleri ve şimdiden yeni projeler ile görüşmeye başladıkları gösterildi.

 18-07/16/adini-sen-koy-omer.jpg

Tüm bu gelişmelerin ardından Adını Sen Koy dizisine 3'ü erkek ve 3'ü kadın olmak üzere toplamda 6 yeni oyuncu katılacak. Dizinin yeni karakterlerini canlandıracak oyuncularla ilgili arayışların hala devam etmekte olduğu da söylentiler arasında...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin