Ege'nin Hamsisi Zeynep (Bestemsu Özdemir) kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ege'nin Hamsisi dizisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu Bestemsu Özdemir kimdir? Kaç yaşında, dizileri neler...

Nurşah
16 Temmuz 2018 - 16:00
Gündem

Ege'nin Hamsisi Zeynep kimdir? Karakteri canlandıran oyuncu kaç yaşında? Bestemsu Özdemir dizileri ve hakkında merak edilenler yazımızda yer alıyor...

18-07/16/bestemsu-ozdemir-kimdir.jpg 

Bestemsu Özdemir kimdir?

1992 senesinde dünyaya gelen Bestemsu Özdemir 26 yaşında ve 173 boyundadır. Annesi ile babası çok küçük yaşlarındayken boşanan Özdemir, bir süre babaannesi ve dedesi ile birlikte Ankara'da yaşamıştır. Özel Fransız Lisesinden mezun olan Bestemsu Özdemir, İTÜ Moda Tasarım Bölümünü bitirmiştir.

 18-07/16/egenin-hamsisi-deniz-bestemsu-ozdemir.jpg

Bestemsu Özdemir, modellik yapmaya lise yıllarında başlamıştır. İlerleyen senelerde ünlü menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmış modelliği bırakarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. İlk olarak Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı Melike Derbent karakteri ile izleyici karşısına çıkan Bestemsu Özdemir günümüze gelene dek pek çok dizi projesinde kendisini göstermiştir. 2016 senesinde vizyona giren Tabula Rosa adlı film ise kendisinin ilk sinema projesidir.

 18-07/16/bestemsu-ozdemir-dizileri.gif

Bestemsu Özdemir dizileri

-(2009) Sakarya Fırat / Melike Derbent
-(2011) İstanbul Hatırası / Sultan
-(2014) Kara Para Aşk / Nilüfer Denizer
-(2017) Meryem
-(2018) Ege'nin Hamsisi /Deniz

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin