Gone Girl filminin yıldızı Rosamund Pike yeni bir dizi ile geliyor: State of the Union

Sundance TV, Rosamund Pike ve Chris O'Dowd ikilisinin başrolleri paylaştığı yeni komedi dizisi State of the Union'ı duyurdu. State of the Union dizisinin konusu ne?

Gone Girl (Kayıp Kız) filminin yıldızı Rosamund Pike ve Bridesmaids yıldızlarından Chris O'Dowd ikilisi Stephen Fears'ın (A Very English Scandal, Philomena) tüm bölümlerin yönetmenliğini üstlendiği Sundance TV'nin yeni komedi dizisinde başrolleri paylaşacaklar.

"State of the Union" isimli, sezonu 10'ar dakika süreli 10 bölümden oluşacak dizinin senaryosunu High Fidelity yazarı Nick Hornby kaleme alıyor.

18-07/16/state-of-the-union-dizisi.jpg

"STATE OF THE UNION" DİZİSİNİN KONUSU

The King's Speech filminin yapımcısı See-Saw Films yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesine bakacak olursak;

State of the Union'ın hikayesi; haftalık evlilik terapisi seanslarının hemen öncesinde bir barda buluşan Louise (Pike) ve Tom (O'Dowd) çiftine odaklanıyor.

Her bir bölüm ikilinin daha önceden hayatlarının nasıl olduğunu, nasıl bir araya geldiklerini ve birbirlerinden nasıl kopmaya başladıklarını ortaya koyup tüm parçaları birleştirecek.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Çekimlerine bu yaz sonunda Londra'da başlanacak dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Hornby ve Frears ile birlikte Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman gibi isimler bulunuyor.

18-07/16/rosamund-pike-foto.jpg

Senarist Hornby yeni dizi projesiyle ilgili "Stephen, Rosamund ve Chris ile birlikte tekrar çalışacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bu üçlü bence şahane bir ekibi oluşturacaklar. State of the Union alışılmışın dışında bir proje" ifadelerini kullanırken Sundance TV ve Sundance Now Genel Müdürü Jan Diedrichsen ise şöyle konuştu:

"Bu orijinal yapımda See-Saw Film'teki iyi dostlarımızla iş ortaklığı yapmaktan dolayı heyecanlıyız. Nick'in samimi, eğlenceli ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği hikayesini hayata geçirmek için kamera önü ve arkasında rüya gibi bir takıma sahip olduğumuz için şanslıyız."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin