Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun kombini'!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, lahmacun fiyatlarıyla her yıl gündem olan Bodrum'dan tatil paylaşımı yaptı. Yeşilçay'ın 'lahmacun kombini' diyerek yaptığı paylaşım yoğun ilgi gördü.

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 10:38
Magazin

Veda Mektubu dizisindeki Alanur Yıldız rolünün ardından ekranlara ara veren Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla gündeme geliyor.

48 yaşındaki ünlü oyuncunun son paylaşımı ise her yıl yüksek lahmacun fiyatlarıyla gündem olan Bodrum'dan oldu. Nurgül Yeşilçay'ın mor mayosuyla yaptığı paylaşım takipçilerinden beğeni topladı.

'Suratsızlık ve Full Makyaj'

'Lahmacun kombini' olarak tanımladığı paylaşımında Nurgül Yeşilçay, "Bodrum 2024 lahmacun tarifesi belirlendiğine göre ona en uygun, sizi zengin gösterecek kombin önerimle buradayım. Suratsızlık ve full makyaj olmazsa olmaz" derken takipçilerini gülümsetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin