Taburcu olacağı açıklanmıştı! Nuri Alço ile ilgili yeni gelişme!

Nisan ayının başında Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Nuri Alço'nun bugün taburcu olacağı açıklanmıştı. Ancak Alço, son anda sağlık durumundaki yaşanan olumsuzluktan dolayı Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 13:00
Magazin

6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanan oyuncu Nuri Alço'nun, beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti. Hastanede tedavi altına alınan Alço'nun bugün taburcu olması bekleniyordu.

Ancak sağlık durumunda yaşanan olumsuz bir gelişmeden dolayı Alço, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Eşi Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp atım hızıyla ilgili rahatsızlığına yönelik kalp pili takılacağını duyurdu.

Taburcu Olacağı Açıklanmıştı

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, oyuncunun taburcu olacağını şu ifadelerle dile getirmişti:

"Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Yarın (19 Nisan) taburcuyuz. Evimize seni götüreceğim demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok. Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm."

Geçtiğimiz günlerde hastane odasında çektiği videoda Nuri Alço, "Sevgili dostlarım. Gayet iyiyim, sağlıklıyım. En kısa zamanda geleceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin